kozan.gr: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (260 ατόμων) στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας – Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από Πέμπτη 19.05.2022 έως και Δευτέρα 30.05.2022

18 Μαΐου 2022
13:00

Η Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων εξήντα (260) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης.

Κλικ εδώ για την προκήρυξη

Κλικ εδώ για την αίτηση

3 σχόλια

  • Σε άλλες προκηρύξεις για θέσεις ορισμένου χρόνου στην μοριοδότηση έχουν και τα μεταπτυχιακά, εδώ γιατί όχι;

      • Σιγά εσύ δουλευταρά μου μην σκοτώνεσαι και πολύ μην πάθεις υπερκόπωση…
        Μήπως εσύ καααααααθεσαι και παιρνεις τζαμπα λεφτα χωρις να παραγεις τιποτα και κατηγορείς τους μελλοντικους 260 στη προκειμένη που για να φτάνουν σε αυτο το σημειο να κανουν ακομα και ενα διμηνο στη ΔΕΗ ουτε βολεμενοι ειναι προφανως ουτε τους ταιζει καποια παχυλη συνταξη απο πισω , και θα παρουν 4 μισθους ολους και ολους και θα πληρωνουν παλι λογαριασμους και υποχρεωσεις , και μετα ξανα παλι στην ανεργια μεχρι την επομενη δουλεια.
        Ασχετε ε ασχετε…αλλα που να τα καταλαβεις εσυ αυτα αμα κααααααθεσαι και κατακλυζεσαι απο κομπλεξ και μισος για την ΔΕΗ και πιπιλας σαν αλλους το παραμυθακι οτι εκει μονο καθονται και δεν δουλευουν επειδη καθονται 5-10 συνδικαληστες ετσι ειναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.