kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Event”, στο “Event Plaza”, για τον Σ. Κωνσταντινίδη

18 Μαΐου 2022
12:33

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 19:00, ο βουλευτής Κοζάνης, Ε. Κωνσταντινίδης,  διοργανώνει συνάντηση με φίλους  στο “Event Plaza” στα Πετρανά, με αφορμή τα τρία χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, όταν όποτε και διεξαχθούν αυτές, συμπληρώνουμε εμείς, ως στήλη.

Η Χύτρα

26 σχόλια

    • Τι Αχ και Βαχ ,παλι πρωτος θα ειναι .Εσυ κοιτα το βραδυ των εκλογων που θα κανεις ωχ και ωχ.

      • Κοιμησου εσυ και εφερα στη πολη τα προικια σου. Κανε οοοοοονειρα για πρωτιες.

        • Ειναι ονειρο να εισαι πρωτος και με διαφορα,εσυ αποκλειεται να ξυπνησεις .Μεινε κοιμισμενος οπως εισαι μια και δεν το παιρνεις αποφαση να εισαι τριτοτεταρτος.

          • Με αυτο το ονειρο θα μεινεις. Εγινε μια φορα αλλη δεν θα ξανα υπαρξει.
            Γιωρικες και Σταθικες…στις εκλογες του 23 θα πανε ξανα στη φυσικη τους θεση γιατι αρκετη μπαρουφολογια φαγαμε 3 χρονια τωρα δεν θα παρουμε αλλη. Μπηκες και εσυ σεκιουριτι λογω Σταθικα και τον βλεπεις και πλανηταρχη ε?

  • Να κρατήσετε και ένα τραπέζι για τη Δίκαιη μετάβαση στην μπουρδολογιες και ένα τραπέζι για τις πολλές και καλές δουλειές,που μας λέγατε προεκλογικά!
    Τα ποτά κερασμενα απ’ τον ελληνικό λαό που σας ανεχετε,τρία χρόνια τώρα!!

    • Στελάκη πριν δεν είχες δουλειές

      Τον Φεβρουάριου του 2022 Η ΕΛΛΑΔΑ είχε ποσοστό ανεργίας 11,9 % (eurostat)

      μήπως να θυμηθείς τι είχες παλιότερα ??

      • παν μέγιστη η ανοησία των νεοδημοκρατών. Βενζίνη στα 2,30, τρόφιμα 35% ακριβότερα, και στα σπίτια με κεριά με φόβο να ανάψεις το φως και εσύ επιχαίρεις για τα μαγειρεμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ενώ είσαι πρώτος σε όλη την σε ανεργία και με ποσοστό νέων 31%.

      • Πόσοι είναι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ;;;
        Εκεί μετράνε την ανεργία
        Η ΕΛΣΤΑΤ κάνει “εκτίμηση” Και από greekstatistiks χρεοκοπήσαμε… Φτάνει

      • Η Eurostat παίρνει στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ που παραδέχθηκε πως δειγματοληπτικά (!!!) έβγαλε ποσοστό όπως οι αναπτυγμένες χώρες (εδώ γελάμε δυνατά) και παραδέχθηκε πως ανακοίνωσε 43%(Μάρτιος 2022)λιγότερους ανέργους από τον ΟΑΕΔ,γιατί δεν υπολόγισε αυτούς που δεν έκαναν κάποια κίνηση αναζήτησης εργασίας τις τελευταίες 4 εβδομάδες…ΠΟΥ? Στην Ελλάδα που παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ποσοστά μακροχρόνιας ανεργίας εδώ και περίπου 15 χρόνια.

        Αν δεν είναι αυτό Greek statistics τότε τι;

      • Ναι ναι δεν ειχα δουλειες πριν το 2019 ειχα φραγκοσταφυλα πανμεγιστο τρολ χαχαχαχα….ενω τωρα ξεπατωνομαστε ολοι στη δουλεια δεν ξερουμε ποια να πρωτοδιαλεξουμε…. μα τι λες μωρε φουκαρα δεξιουλη εισαι στα καλα σου?
        2 εκατομμυρια ανεργοι σε ολη τη χωρα ειναι σε απογνωση απο τις τακτικες σας
        παλι διαβασες τα νουδουλοΠετσωμενα σαιτ της Πειραιως και νομιζεις οτι ζεις στον παραδεισο που ολα κυλανε ρολοι?

        Αντε τραβα ρωτα στον ΟΑΕΔ να δεις ποσοι ανεργοι εγγεγραμενοι στα μητρωα ειναι και αν εχεις 2 δραμια μυαλο θα καταλαβεις τι γινεται στη χωρα (ελπιζω)
        Η ανεργια στους νεους ειδικα και σε ηλικιες απο 25 ως 35 ετων…ειναι σε τραγικα επιπεδα αυξημενη οχι μονο στην περιοχη μας αλλα και σε ολη τη χωρα γενικοτερα.

  • Έχει μεγάλο θράσος αυτός ο κύριος. Με τα καύσιμα να σπαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τις τιμές των τροφίμων στα ύψη, με τους λογαριασμούς ρεύματος να προκαλούν εγκεφαλικά, με την ανεργία να καλπάζει, με την περιοχή μας αλλά και την πατρίδα μας να βαδίζουν σε ένα δρόμο καταστροφής, με κοντά 29000 χιλιάδες νεκρούς αυτός, πέρα από το ότι ελπίζει κα συνεχίσει να εισπράττει 7000€ το μήνα χωρίς να κάνει τίποτα, σκέφτεται να διοργανώσει “event ” και πανηγύρια. Σε πιο σύμπαν ζουν επιτέλους;

    • Φίλε μου, αυτοι παίρνουν σχεδον 15 χιλιάρικα γιατι συμμετέχουν σε ένα σωρό επιτροπές με το αζημίωτο φυσικά. Τι νομίζεις, οτι τους αγγιζει η ακρίβεια ή η ανεργία;. Εχουν εξασφαλίσει όλοι μέχρι και τα εγγονια τους γι αυτό κάνουν ότι μπορούν για να ξαναβγούν. Περίμενε να δεις όμως πόσοι χειροκροτητές θα μαζευτούν με την ελπίδα να πάρουν και αυτοί το κάτιτις τους.

  • event ακουω εκλογες μυριζομαι,αντε βρε σιγα σιγα να ετοιμαζεις βαλιτσες να γυρισεις πισω θεσσαλονικη στα δικηγορικα σου καθηκοντα,το διαλλειμα σου στην βουλη τελειωνει

  • Νεοδημοκρατες μην τσιμπατε μην ακουτε τις κασσανδρες .Οι ανθρωποι αυτοι που κυβερνησα ν τον τοπο σαραντα χρονια ζητουν και τα ρεστα . Ιμια ,χρηματιστηριο,μη αναγραφη θρηακευματος στις ταυτοτητες,κοσκωταδες ,Λαμπρακηδες,Μπομπολες,ξεπουλημα ονομασιας Μακεδονιας,δημοψηφισμα Ναι-Οχι,Νομισματοκοπειο,να μην ξεχασουμε βεβαιως βεβαιως και τα γεμιστα της φωτιου .Θελουν να μας κανουν βενεζουελα,ποντεμος ,Κουβα.

  • 3 χρόνια κοινοβουλευτικής θητείαε γεμάτη δράση κ προτάσεις παρά τις αντίξοες συνθήκες Επιβεβαιώσατε την πολιτική μας επιλογή! Φυσικά κ αποδεχόμαστε στην πρόσκληση ! Θα είμαστε εκεί !!

  • event θελει ο Σταθης, εσφιξαν τα πραγματα, κανεις δεν τον θελει…

    Μονο ο Αμαραντιδης μπορει κ ειναι κοντα στον κοσμο. Ο Σαλονικιος θα περασει τα διοδια…

    • Εκεινο που ξερω οτι πρεπει να σφιχτουν και τα παιδια στο πλαζα για να μπορεσουν να εξυπηρετησουν τον πολυ κοσμο που θα εχει,οσο για εσενα θα εισαι ο πιο σφιχτος απο ολους την Κυριακη το βραδυ,κοιτα μην παθεις τιποτα με τις πρωτες φωτογραφιες που θα βγαλει το κοζαν.

      • Σωπα ρε ψωριαρη…σοβαρα? Να σφιχτουν τα παιδια για να εξυπηρετησουν ποιον τον Σταθικο και τα τρολ απ το γραφειο του?
        Σπουδαιες προσωπικοτητες…αχαχαχα
        Σιγα μην σταξει η ουρα του γαιδαρου…
        Σφιγγονται ουτως η αλλως οι ανθρωποι για να βγαλουν το μεροκαματο που ζουν σε αυτο το γκετο οπως την καταντησαν την χωρα κατι τυποι σαν τον Σταθικο σου.

        Παντως την Κυριακη το βραδυ εδω θα μαστε να δουμε τις φωτο και να γελασουμε με τον ναρκισο κατοικο Αθηνων και Θεσσαλονικης και τα τρολ του

        • Να γελας με τα χαλια σου χαχα.Απο τα γραφομενα σου διακρινω οτι εισαι μεγαλου βεληνεκους προσωπικοτητα ενα πραμα σαν τον Καρανικα .κοιτα τον γαιδαρο ξανα ,απο αλλου σταζει δεν ειναι η ουρα του αυτο που βλεπεις.Επαναστατη της δεκαρας.

          • Ωπ! Καλως το παιδακι της Μπουρζουαζιας..
            ενα αυτογραφο θα μου υπογραψετε κυριε αριστε πλανηταρχα του Χαρβαρντ?
            αχαχαχαχαχαχαχαχα
            παρεπιπτοντως…η πρωτη φαπα μην πω και τι αλλο που ειναι και γαιδαρου… χαχαχα…επεσε ριξε μια ματια στις φοιτητικες εκλογες που οι Α και ΟΥ και κλεφτονουδου πατωσε και θα καταλαβεις ελπιζω τι σας ερχεται συντομα. Κοιταξτε να πιειτε καναν ελληνικο με τον Σταθικα και παξιμαδακι μαζι χαχαχαχα!

  • Γιορταζει 3 χρονια που βγαινει σελφι και τα τρολ απ το γραφειο του βγαζουν δελτια τυπου , κοπιαστικη εργασια μια πετσετα να σκουπισει τον ιδρωτα του ο Σταθικας της καρδιας σας. Αχαχαχαχαχα!

  • Τα επιτεύγματα της ΝΔ;τα διαγγέλματα και τα επιδόματα!χαχαχαχα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.