kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Διερευνητική πρωτοβουλία για τη δημιουργία νέου συνδυασμού – ψηφοδελτίου στο Δήμο Κοζάνης για τις εκλογές του 2023 – Σήμερα, Τετάρτη 18/5, η 1η συνάντηση

18 Μαΐου 2022
09:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, συνάντηση σε ξενοδοχείο της Kοζάνης, με στόχο την ανταλλαγή σχολίων, σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 18/5, στις 19:00.  Απώτερος σκοπός,  εφόσον υπάρξει ή προκύψει μια δυναμική ομάδα ατόμων, που μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες κι επιθυμεί την εμπλοκή της στα κοινά, είναι η δημιουργία ενός νέου συνδυασμού – ψηφοδελτίου στο Δήμο Κοζάνης, μακριά από κομματικές αποχρώσεις, για τις εκλογές του 2023. Την πρωτοβουλία φέρεται να “τρέχει” ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Καρπούζος, ιδιοκτήτης του Περιπτέρου «24 ώρες» στο κέντρο της Κοζάνης, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις, κατά μόνας, με μια σειρά προσώπων. Άγνωστο ποιοι και πόσοι, εν τέλει, θα παρευρεθούν σ’ αυτό το πρώτο προσκλητήριο, ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, μερικά από τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί  είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοζάνης, Κ. Κουρού & Γ. Ιωαννίδης, ο ιατρός Α. Φούντογλου, ο Πολιτικός Μηχανικός Χ. Γκοβεδάρος, επιχειρηματίες/ελεύθεροι επαγγελματίες όπως ο Ε. Βώβος, ο Ι. Κοκκαλιάρης καθώς  και πολλοί ακόμη ηλικίας μεταξύ 35-50 ετών.

Η Χύτρα

 

14 σχόλια

  • ε, όχι και χωρίς πολιτική απόχρωση… Είναι πολύ χαρακτηριστικές οι πολιτικές προελεύσεις των ονομάτων που αναφέρονται…

  • ναι ναι οκ !! αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις…όταν αυτοί που αναφέρεις θέλουνε να γίνουνε απευθείας υπουργοί άντε τώρα να δούμε αν θα δεχθούν να είναι δημοτικοί σύμβουλοι……..καλά κρασά

  • ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!

    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΙ ΜΕ “ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ” ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
    ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΝΤΕΜΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

  • Δεν υπάρχει άχρωμη, άοσμη, απολίτικη άσκηση πολιτικής
    Για πολιτική πρόκειται
    Υγ: έτσι έλεγε και ο καρυπιδης πχ που είδαμε πως διοικήσεις σαν αυτές μόνο μαύρο φέρνουν σε κάθε τόπο
    Γιαυτό ας μην κρύβονται πίσω από δήθεν απολιτικες αχρωματιστες δηλώσεις

  • Ενταξει καταλαβαμε….χωρις κομματικη αποχρωση = ειμαστε κρυφοδεξιουληδες νουδουληδες απλα το παιζουμε απολιτικ και αχρωματιστοι σαν κατι αλλους που εσκουζαν και εσκιζαν τα ιματια τους πριν λιγα χρονια για την Μακεδονια και μετα πηγαν και ψηφισαν τον ανεκδιηγητο που μας ισοπεδωσε 3 χρονια τωρα.
    Πειτε καθαρα το τι ειστε μην ντρεπεστε….
    απολιτικ και τα σχετικα ειναι μονο τα δεντρακια το νερο και τα πουλακια κυριοι…μονο αυτα δικαιουνται να ειναι απολιτικ
    αλλιως γιατι ασχολειστε με τα κοινα αμα δεν ειστε κατι?

    • Απολιτίκ: αυτός που δεν ενδιαφέρεται ή δεν ασχολείται με την πολιτική, ο απέχων πολιτικά. Ακομματίκ εννοείτε προφανώς. Μην κρίνετε εξ ίδιων τα αλλότρια. Υπάρχει και η περίπτωση (ευχής έργον) να προτάσσουν το συμφέρον της κοινωνίας που ζουν αυτοί και οι οικογένειες τους πάνω από κομματικές παρατάξεις.

    • Απολιτίκ:που δεν ενδιαφέρεται ή δεν ασχολείται με την πολιτική, ο απέχων πολιτικά. Προφανώς εννοείτε ακομματίκ.
      Μην κρίνετε εξ ίδιων τα αλλότρια. Υπάρχει και η περίπτωση (ευχής έργον) να προτάσσουν το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος τους μακριά από κομματικές παρατάξεις.

  • Ο Κοκκαλιάρης τι δουλειά έχει εκεί; ο Σύριζα έχει παράταξη την δημοτική κίνηση με τον Κουζιάκη

  • Εμένα περισσότερο με διαφήμιση του περιπτέρου μου μοιάζει πάρα με πολιτική συνάντηση για το δήμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.