kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δε δείχνει διατεθειμένος, τουλάχιστον την παρούσα χρονική στιγμή, να κάνει πίσω, ο Θ. Θεοδωρίδης

18 Μαΐου 2022
11:16

 

Μετά το συνέδριο η αλλαγή “σελίδας”, όπως όλα δείχνουν, στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Κοζάνης. Ο Ν. Χατζόγλου, που προαλείφεται  για νέος Γραμματέας, συνεχίζει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους κι αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο επ’ αυτού, αν και φαίνεται πως διαθέτει την αριθμητική υπεροχή, σε ό,τι αφορά τη στήριξή του, για το συγκεκριμένο πόστο, στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή. Σε διαφορετική διάθεση και κλίμα, βάσει των “κινήσεών” του, ο απερχόμενος Γραμματέας Θ. Θεοδωρίδης, ο οποίος δε δείχνει, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, έτοιμος και διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόταση της στήλης και διαφόρων άλλων, να διευκολύνει, δηλαδή, τις διαδικασίες και να ενθαρρύνει το Ν. Χατζόγλου να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, αποσύροντας το δικό του ενδιαφέρον. Από τις συζητήσεις που έχει κάνει ήδη, με διάφορα εκλεγμένα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής (κι όχι μόνο), φανερώνει μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει τις ισορροπίες και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επανεκλογή του στο πόστο του Γραμματέα. Θα τα καταφέρει; Ποτέ δεν ξέρεις, καθώς ως γνωστόν και πολλάκις διατυπωμένο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ας έχει όμως κατά νου, πώς είναι άλλο να παίρνεις μια γενναία ή γενναιόδωρη απόφαση και μάλιστα νωρίς, από το να την παίρνεις στο “παρά πέντε”, αφού εξαντλήσεις τα πάντα και διαπιστώσεις πως δε σου “βγαίνουν” αυτά που σχεδίαζες. Εκ των υστέρων και προ τετελεσμένων γεγονότων, οι πράξεις μας δεν έχουν την ίδια σπουδαιότητα. Όλα κρίνονται κι αξιολογούνται!

Η Χύτρα

 

 

5 σχόλια

  • Τα νιάτα χρειάζονται,αλλά χρειαζεται και η φρονηση
    Οπότε αν ενδιαφέρονται για το κίνημα και όχι για τον εαυτό τους ας κάνουν το καλυτερο

  • Κάπιοι εργαστηκαν και κρατησαν την παράταξη ψηλα και αξιζουν να ειναι οι συνεχιστές γιατί το εχουν αποδειξει με τον αγώνα τους!!

  • Ο κ. Θεοδωρίδης ήταν και συνεχίζει να είναι υπόδειγμα σεμνότητας, ήπιων τόνων αλλά και αγωνιστικότητας στις πιο δύσκολες στιγμές της παράταξης. Είναι δικαίωμά του να επιλέξει την θέση που θα συνεχίζει να προσφέρει. Οι ιδέες, οι πρακτικές, οι πολιτικές και οι πράξεις μέσω των οποίων προβάλλονται οι θέσεις του κόμματος δεν έχουν ηλικία. Αντίθετα προϋποθέτουν ανάλογη εμπειρία.

  • Ας μη χαθεί αυτό το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο!

    Πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τον κρατήσουμε σε αρχηγικό ρόλο στο τοπικό πολιτικό στερέωμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.