Μ. Παπαδόπουλος: “Εγκαινιάσαμε το πρώτο στη χώρα σταθμό ανεφοδιασμού μικρών οχημάτων υδρογόνου – H Δυτική Μακεδονία και ειδικά ο Νομός Κοζάνης θέλει να πρωτοπορήσει σε αυτή την προσπάθεια μετά την απολιγνιτοποίηση”

18 Μαΐου 2022
14:07
Εγκαινιάσαμε το πρώτο στη χώρα σταθμό ανεφοδιασμού μικρών οχημάτων υδρογόνου στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Χρίστο Δήμα.
Στον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι ότι: «Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναπτύσσει συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» με σκοπό να δημιουργηθεί το θεσμικό πλαίσιο για την υδρογονοκίνηση στις Μεταφορές. Το πρώτο πρατήριο ανεφοδιασμού μικρών οχημάτων είναι ο πιλότος αυτής της προσπάθειας που θα φέρει πιο κοντά τη δυνατότητα χρήσης του υδρογόνου ως καυσίμου μεταφορών στη χώρα μας.
Θυμίζω επίσης ότι η Δυτική Μακεδονία και ειδικά ο Νομός Κοζάνης θέλει να πρωτοπορήσει σε αυτή την προσπάθεια μετά την απολιγνιτοποίηση, στη μετά – λιγνίτη εποχή. Είναι κάτι που το έχουμε βάλει ως σημαντικό μας στόχο.
Η Ελλάδα δεν παραμένει αδρανής. Διαμόρφωσε την εθνική στρατηγική για το υδρογόνο και προχωρά στο κανονιστικό πλαίσιο ώστε να είμαστε έτοιμοι να ενσωματώσουμε τις νέες τεχνολογίες και όχι να τρέχουμε πίσω από αυτές, όπως συνέβαινε στο παρελθόν».

8 σχόλια

    • Τόσα χρόνια προσέφερε στον τόπο… Πες μου λοιπόν αυτός που παίζει κεντρικά τι προσέφερε στον τόπο ο μόνιμος κάτοικος Αθηνών;
      Πες μας και εμάς ένα εμβληματικό έργο με την υπογραφή του δικού σου Μιχάλη…
      Τίποτα… Κοροϊδία και έργο μηδέν για τον τόπο..

  • Χρόνια ακούμε για το υδρογόνο αλλά τίποτε δεν βλέπουμε. Μήπως να μιλούσαμε για ημερομηνίες, σε πια πενταετια ή δεκαετία θα εφαρμοστεί.

  • Ο κοσμος πειναει και οι νουδουληδες τον χαβα τους
    ασχολουνται με ποδηλατακια και αμαξακια ηλεκτρικα
    ο θεος να δωσει να μη τους ξαναφαμε στη μαπα αλλη τετραετια
    ειναι φουλ επικινδυνοι οι τυποι.

  • Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται, και στο Βασίλειο των αριστων έρχονται μαυρα μαντατα τρεις υπουργοι για να φουσκώσουν το λαστιχο ενος ποδιλατου Αριστα πολύ αριστα

  • Καθενας με τον πόνο του κι αυτός με τον δικό του …μόνο δικός του ομως!!!Όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται με την φτωχοποιηση τους !!!Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα!!!!Πρώτα η πράσινη αυτοκίνηση!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.