Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Η μία κάνει τα εγκαίνια του φυσικού αερίου στο Νοσοκομείο και ο άλλος στους Μανιάκους”

18 Μαΐου 2022
18:22

Αυτή που δεν είχε προβλέψει η Καστοριά να πάρει φυσικό αέριο ήταν η ΝΔ, καθώς ο αγωγός TAP ήταν μόνο αγωγός διέλευσης, μέχρι που ο ΣΥΡΙΖΑ και η προηγούμενη περιφερειακή αρχή άλλαξαν τη σύμβαση στις 20/7/2016 για να γίνει σταθμός διασύνδεσης στην Ποριά.

Αυτοί που καθυστέρησαν με την πλήρη ανικανότητα τους την έναρξη του έργου τρία ολόκληρα χρόνια, συνεχίζουν να θεωρούν τους Καστοριανούς πολίτες χαμηλής νοημοσύνης. Όσο όμως κι αν προσπαθούν να παραπλανήσουν τους Καστοριανούς, αυτοί γνωρίζουν την αλήθεια.

Σοβαρευτείτε επιτέλους εκεί στη ΝΔ. Η μία κάνει τα εγκαίνια του φυσικού αερίου στο Νοσοκομείο και ο άλλος στους Μανιάκους.

Σοβαρευτείτε, αφήστε τις φωτογραφίες με τα κράνη και στρωθείτε στη δουλειά γιατί έχετε καταστρέψει τον τόπο με την ανεπάρκεια σας.

ΥΓ: Τα παρακάτω έγγραφα αποδεικνύουν πως ακόμη και αυτά που βρήκατε έτοιμα, δεν μπορέσατε να τα υλοποιήσετε εδώ και τρία χρόνια.

7 σχόλια

  • Ασε μας ρε τελιγιοριδου,καταντησατε γραφικοι εκει στον συριζα,αυτα τα κανατε εσεις με τον τσιπρα για δηθεν εγκαινια στο μετρο θεσσαλονικης,ξεχνας ευκολα βλεπω θυμασαι επιλεκτικα,βγηκες μετα τον μεγα πολιτικο κωττα εδω γελαμε να μας πειτε οτι δεν ξεκινησαν τα εργα,ενω αυτα γινονται κανονικα,τωρα σε πειραξε που ενω ξεκινησαν στην περιοχη νοσοκομειου τωρα ειναι στο μανιακι,μιλατε εσεις και ο κωττας που δεν κανατε τιποτα 5 χρονια,αυτην την αντιπολιτευση συνεχειστε να γελαμε και να ειστε συνεχως σε δευτερο ρολο,απλα για γελια αλλο ενα δελτιο τυπου.

    • Μη φοβάσαι… Πρώτη θα είναι η ΝΔ και πάλι στην Καστοριά. Από που προκύπτει πως αξίζετε καλύτερη τύχη????

      • Εννοειτε οτι θα ειναι πρωτη η ΝΔ,πολιτικους παλιας κοπης σαν την τελιγιοριδου δεν τους χρειαζομαστε,ε οχι και να μιλαει η ολυμπια το παλιο πασοκ που τωρα ηρθε απο παρθενογεννηση.Μονο παχια λογια.

    • Ο/Η Συνεχίστε νουδουληδες την καταντια σας να γελαμε και εμεις με την κατρακυλα σας!! λέει:

      Ζακετα να παρεις μη κρυωσεις!

  • Δεν αληθεύουν τα όσα αναφέρει και αποδεικνύει η Κ . ΤΕΛΙΓΙΟΡΊΔΟΥ;
    Όπως τα παρουσιάζει έτσι είναι.

  • το γνωστο..παλι δεν προλαβαν.ηθελαν..εργαζοντουσαν δυνατα..αλλα δεν προλαβαν.παιδια ειναι ..μην τουσ δινετε σημασια..τωρα θα ειναι τριτο κομμα..μετα δευτερο..και σε 50 χρονια παλι πρωτο..παιδια ειναι..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.