H Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. Κοζάνης για παραχώρηση οικοπέδου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης

19 Μαΐου 2022
08:07
H Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. Κοζάνης για παραχώρηση οικοπέδου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Σημαντική ημέρα ή σημερινή για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης. Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης παραχωρείται οικόπεδο για τη δημιουργία νέου πυροσβεστικού κτιρίου. Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους όσους εργάστηκαν ώστε μία πολύ παλιά και σημαντική διεκδίκηση μας αρχίζει επιτέλους να υλοποιείται. Το Σωματείο μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος μας Ανδρεόπουλος Παναγιώτης και ο Γενικός Γραμματέας Σφαλύρας Αλέξανδρος. Συνεχίζουμε υπεύθυνα και δυνατά…”.

3 σχόλια

  • Σε 20 χροονια και αμα η αστυνομια ακομα περιμενη το παρκινγκ που εταζε ο μαλουτασ προεκλογικα.

    3 Απριλίου 2013 – 14:10
    Δ. Κοζάνης: Δημιουργία χώρου στάθμευσης στο στρατόπεδο
    Η δημιουργία χώρου στάθμευσης του αστυνομικού μεγάρου Κοζάνης, σε τμήμα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, με τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Γιώργο Καραΐτση, παρουσία του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ηλία Στεφανή.

    Συγκεκριμένα ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης θα λάβουν μέριμνα για την εκπλήρωση των προϋποθέσεων και την εξεύρεση των αντίστοιχων πόρων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να σταθμεύουν με ασφάλεια απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο.

    Για την ολοκλήρωση του έργου θα πρέπει να κατασκευαστεί νέα περίφραξη και να γίνει αποκατάσταση του περιμετρικού φωτισμού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της στρατιωτικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαχωριστεί το εν λόγω τμήμα από το υπόλοιπο στρατιωτικό ακίνητο, όπως και η προσβασιμότητα στον χώρο, με τον σχεδιασμό μιας σειράς μέτρων, που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια κίνησης πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Η συνεργασία των δύο φορέων ολοκληρώθηκε με τον ορισμό των αρμόδιων στελεχών, που θα επιμεληθούν και θα τεκμηριώσουν την θέση του Δήμου Κοζάνης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.