Αδιανόητη τραγωδία στην Ελασσόνα: Αντί για γάμο και βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του παιδιού τους

20 Μαΐου 2022
08:52

Τα χειρότερα και τα πιο τραγικά σενάρια τα γράφει η ζωή και όχι ανθρώπινο χέρι. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε χθες στο τραγικό τροχαίο που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ελασσόνας, εκεί όπου έχασε τη ζωή του ένα αγοράκι, βρέφος, μόλις 10 μηνών!

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ, ασθενοφόρο παρέλαβε τη 38χρονη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή…

onlarissa.gr

Ένα σχόλιο

  • Κρίμα το αγγελούδι, μεγάλος πόνος στους γονείς ακόμη και σε μας από μακριά. Αλλά δυστυχώς υπάρχει και η δική μας δυστυχώς αμέλεια που συχνά βλέπουμε στο δρόμο με οδηγούς να μιλούν στο κινητο το ένα χέρι και το άλλο να οδηγεί και τόσα άλλα που βλέπουμε καθημερινά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.