kozan.gr: Το “γ… τη ρουφιανιά μου” του Αντιδημάρχου Χ. Ποντίκη προς το Β. Κωνσταντόπουλο, που προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης – “Να ζητήσει συγνώμη, δεν είναι συμπεριφορές αυτές”, είπε ο Β. Κωνσταντόπουλος – Aντιδράσεις από Λιάκο & Μπάκανο – Οι εξηγήσεις του Αντιδημάρχου (Βίντεο)

21 Μαΐου 2022
10:34

 

“Πάλι εσύ την έκανες της καταγγελία. Γ…ω τη ρουφιανιά μου”, ήταν τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Σερβίων, Χ. Ποντίκη, ακούγοντας, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλο να αναφέρεται στο θολό νερό της Κοινότητας Τριγωνικού. Δείτε τι συνέβη:

13 σχόλια

  • Αυτός ο άνθρωπος είναι αντιδήμαρχος, αναπληρωτής δημάρχου και εκπροσωπεί τους πολίτες του δήμου.
    Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον αφήνει και εκφράζεται στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου με αγοραίο τρόπο.
    Κι ο δήμαρχος, απαθής, ατάραχος, σαν να μην συμβαίνει τίποτα σοβαρό στην αίθουσα.
    Άξιοι!!! Δοξάστε τους.

  • Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι μαθαίνονται τα προβλήματα και όχι ότι οι ανίκανοι της δημοτικής αρχής δεν μπορούν να λύσουν ένα πρόβλημα!!!!! Και όχι μόνο δεν λύνουν αλλά δημιουργούν συνέχεια προβλήματα!!!!
    Αλλά ποιος ξαφνιάζεται; Χειρότερα ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του συμβουλίου.

  • Συνεχίζει ο ντακριστο να παίζει το ρόλο του μπροστινού χωρίς να το έχει καταλάβει μάλλον κολακευομενος από το αναπληρωτής δημάρχου. Δυστυχώς θα έχει την τύχη του Κυριακίδη όπως φυσικά και ο Ελευθερίου την τύχη του γιατρού.

    • Την τύχη του ο Κυριακίδης την επέλεξε μόνος του ρε προσκυνημένε. Έπρεπε να καθετε με 1700 ψήφους , με τον δεύτερο 600plus κάτω , να βλέπει το τρίο του Μαλουτα με Σημανδρακο και Μιχαηλίδη. Μέχρι και για δύο ανιπαρκτους εβγαλε αντιδημαρχιες στις τελευταία αλλαγή. Όταν ξυπνήσεις απ’ το παχνί, τα λέμε πάλι .

  • Ο Κωνσταντοπουλος τα ίδια κάνει παντού…. “ενημερώνει”…..
    Να ξέρει ο κόσμος ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην Αυτοδιοίκηση…. Για αντιπολίτευση και πάλι δεν κάνει για τίποτε…
    Τον ξέρουμε στο χωριό μας πολύ καλά….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.