Γρεβενά: Ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 103η Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων (Φωτογραφίες)

22 Μαΐου 2022
13:04
Κανένα σχόλιο

 

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 103η Επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2022 στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού, παρουσία πολιτών και φορέων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Μετά το πέρας της Επιμνημόσυνης Δέησης και της Κατάθεσης Στεφάνων στo Μνημείο του Πόντιου Αντάρτη, ο κ.Δασταμάνης τόνισε ότι ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων θα πρέπει να συνεχιστεί ακόμη πιο εντατικά και συντονισμένα από όλους μας, διότι – όπως υποστήριξε – 353.000 νεκροί ζητούν ακόμη δικαίωση για ένα μαζικό έγκλημα κατά του Ελληνισμού, το οποίο, εδώ και 103 χρόνια, παραμένει προκλητικά ατιμώρητο.

dastamanis

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.