kozan.gr: Συνάντηση με φίλους στο “Event Plaza” στα Πετρανά Κοζάνης, με αφορμή τα τρία χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, πραγματοποίησε, το απόγευμα της Κυριακής 22/5, ο βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης (Βίντεο 7′ & 80 Φωτογραφίες)

22 Μαΐου 2022
20:03

 

Συνάντηση με φίλους στο “Event Plaza” στα Πετρανά Κοζάνης, με αφορμή τα τρία χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, πραγματοποίησε, το απόγευμα της Κυριακής 22/5, ο βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης. Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του βουλευτή όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του kozan.gr

 

 

 

92 σχόλια

  • Μεταξύ μας κοροδευομαστε .
    Αύριο η Κουτσή Μαρία να βγάλει ανακοίνωση ότι θα έχει δωρεάν φαγητό και ποτό και μουσική χαμός θα γίνει. Άκου φίλοι.

    • Λιγο προσβλητικός ειςαι για τους ανθρώπους αλλα Τελως πάντων καλή εβδομάδα να έχεις ! Μη χαλιέσαι και καλή συνέχεια

  • Μπράβο σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που δεν πήγανε για να δώσουνε στίγμα μόνο βαβλιάρας δαδαμόγια και Μαργαρίτης τι έγινε Γιώργο Κατερίνα και Γιώργο στηρίζετε το Στάθη Κωνσταντινίδη ή πήρατε γραμμή από τον κασαπίδη να πάτε οι άλλοι γιατί δεν πήγανε μπράβο τους

  • Από την στιγμή που πήγανε συμπολίτες μας στο τραπέζι του βουλευτή ασπάζονται και αυτά που λέει και γράφει.

  • Εκτός απ τα δελτια τυπου και τις σελφι που εχει βγει 3 χρονια τωρα ο Σταθικος της καρδιας των τρολ (ειτε του γραφειου ειτε οχι..) θα γιορτασαν μαλλον και την νικη της ΔΑΠ στο πανεπιστημιο της Θεσσαλιας σε τμημα που δεν εγιναν εκλογες? Ηρεμα ρωταω!
    αχαχαχαχαχ…και τι θέλει ο δεξιουλης για να ειναι ευτυχισμενος
    λιγο σανο λιγο νοθεια και λιγο ψεμα και νιωθει και του βασιλια γενια!

    • Τα συριζοτρολ βγηκαν παγανια,εχετε μεγαλο ζορι γιατι μετα τις εκλογες στο κομμα σας θα ειστε ο τελευταιος να κλεισει την πορτα!!!!! Αχαχαχαχαχα!!!!

      • Α ρε κακομοιρηδες ακομα ζειτε στο αφηγημα του 2019 που πουλαγατε γκεμπελικη προπαγανδα για τις Μακεδονιες και τα Ματια και ο κοσμακις εφαγε αμασητο τον σανο της βλαχοδεξιας , περασαν 4 χρονια περιπου απο τοτε…εχετε κανει μεγαλυτερη αισχη απο οσα εκανε το μητσοτακεικο και ολη η ΝΔ μαζι τα τελευταια 25 χρονια…τι σε θεματα δημοσιας υγειας τι σε θεματα εργασιας τι σε θεματα τεχνων και πολιτισμου … απο που να το πιασουμε και που να το αφησουμε ειστε με ταμπουνια βουτηγμενοι στην καταστροφη μη πω και τι αλλο…και εχουν απομεινει μερικοι γραφικοι σαν εσενα να ελπιζουν οτι ο κλοουν που μας εχει ρεζιλεψει παγκοσμια θα επανεκλεγει αχαχαχαχα…
        ζηστε τον μυθο σας οκ.

      • Ο/Η Γελάμε με την κατάντια σας! Μια ζωή βουτηγμένοι στη νοθεία απο παλια! λέει:

        Προς το παρον την εφαγες εσυ αρχης γενομενης απ τα πανεπιστημια μπεμπη
        την μεγαλη την γιγας σας την φιλαμε για την βραδια των μεγαλων εκλογων
        αρκει να δεχτειτε την ηττα σας εκει ομως ναι? Ελπιζουμε να εχετε 1 σταλα φιλοτιμο και ανδρισμο και να πειτε ναι χασαμε γιατι τα καναμε ολα μανταρα 4 χρονια τωρα. Γιατι οι πιτσιρικαδες σας δεν την δεχονται και κανουν εκλογες σε ανυπαρκτα τμηματα αρκει να βγαλουν εστω και μια πρωτια.

        • Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένη αχυρώνα.Προσέξτε μην δείτε καμιά συνεργασία μετά της εκλογές και μετά τη κάνετε; Τα γραπτά μένουν

    • Γιώργο εσυ ? Φτάνει παλικάρι μου , εννιά σχόλια έγραψες για τον Σταθήκα , θα αρχίσω να πιστεύω ότι τρέφεις ιδιαίτερα συναισθήματα για τον βουλευτή μας και ασχολήσε τόσο πολύ μαζί του .

      • Παμε παλι απο την αρχη μπας και βαλετε μυαλο
        υπαρχει πολυφωνια ειτε αρεσει στην βλαχοδεξια σας ειτε οχι… δεν ειστε μονοι σας εδω και γενικοτερα στη χωρα
        θα λεμε την γνωμη μας ειτε σας αρεσει ειτε οχι , αν δεν σας αρεσει μην ασχολειστε
        το τι γνωμη θα σχηματισετε επισης δεν μας ενδιαφερει ναι?

        • Πολυ μεγάλη πολυφωνία στον Ψεκοσυριζα !!!! Καθημερινά γράφει ο Γιώργος , ο Γιώργης , ο Γιωρίκας , ο Γιωργάρος και ο Γιωργακης . Μπράβο είστε πολλοί οι σχολιαστές .
          😂😂😂😂

  • Αυτός ο τόπος γιατρειά δεν έχει…. είμαστε άξιοι της τύχης και της μοίρας μας.,. Ακόμα ο ίδιος τρόπος προσέγγισης των ψηφοφόρων,ο ίδιος τρόπος προσέγγισης των βολευτών…. Περαστικά μας!!!!

  • Να γιορτάσουν τι τα 3 χρόνια κοινοβουλευτικής του απουσίας ;;; Γιατί δεν είδαμε να κάνει τπτ για τον τόπο αυτό

    • καλό… πλάκα έχεις εσύ…

      “κοινοβουλευτική απουσία”??
      “δεν είδαμε να κάνει τίποτα για τον τόπο αυτό”??

      ψάξου λίγο και μετά σχολίασε…

    • Ότι πείτε κύριε Ψεκοζαιε . Ας κάνει και η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ μια αντίστοιχη μάζωξη και να δούμε ποσά άτομα θα μαζέψει . Αλλά δεν θα το κάνει γιατί ξέρει ότι θα είναι τρεις και ο κούκος ,όπως δηλαδή σε όλες τις συγκεντρώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ . Δες ποιο κατω ποσά άτομα την ακολουθούσαν στην επίσκεψη της στον Κρόκο και θα καταλάβεις ότι τα ποσοστά σας θα είναι κοντά σε αυτά του ΠΑΣΟΚ.

      • Οτι πειτε κυριε ψεκονουδουλη μας.
        Οσο εσεις κανετε γευματα για να γιορτασετε αραγε τι? Τις πολλες σελφι που εχει βγει ο τυπος που κοπτεται ταχα για την Κοζανη και εδω ζητημα να εχει πατησει 2 φορες και την βγαζει ολο Θεσ/νικη και Αθηνα… εμεις κανουμε αλλες δουλιτσες χρησιμες που οταν αυριο μεθαυριο γινουμε κυβερνηση να καταριψουμε καθε τι ασχετο και επικινδυνο απο οσα μας εχετε φορτωσει τα τελευταια 3 χρονια με νομοσχεδια.

        Εσεις ησασταν και ειστε της βιτρινας και σας κοβει να βγαζετε παρα εξω την εικονα του αριστου που ψοφαει για παλαμακια και ωσανα και μπραβο.
        Εμεις οχι! Ζηστε λοιπον με την βιτρινα σας μεχρι να ξαναπατε στα ταρταρα!

      • Ηθελε επιβραβευση ο Σταθικας ο ναρκισος της καρδιας σας για τις πολλες και καλες σελφι που εχει βγει 3 χρονια τωρα ε?

  • Είσαι π ηγέτης μας Κωνσταντινιδη !!!! Συνέχισε και ο λαός της δυτικής Μακεδονίας είναι στο πλευρό σου!!!

    • Στον νομό Κοζανης εκλέγεται.
      Εκτό εαν μετα το Γιώργη θέλει να δοκιμασει περιφερειάρχης.

    • Ωπα…δε θα τσουβαλιαζεις κυριε Κοζαναρα…
      οχι ολος ο λαος της Δυτικης Μακεδονιας…
      οσοι εχετε την ιδεολογια του θα λες
      υπαρχουν κι αλλοι που ειναι αλλα κοματα με αλλες σκεψεις και ιδεολογιες και διαφωνουν ριζικα μαζι του δεν θα τους βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τον τυπο για να λετε ειμαστε πολλοι.

  • Μάζωξη Καμβουνίων θα έπρεπε να την πει.

    Τους είπε ο Μητσοτάκης “κίνστατι” για εκλογές και κάνει τέτοια;

    • γιατί μόνο σε εκλογές γίνονται αυτά? για ψάξε λίγο και θα δεις ότι και αλλοι κάνανε εκδηλώσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες. Παρεπιπτόντως είναι ο μόνος που αγωνίζεται και για το κόμμα του και όχι μόνο για την πάρτη του….

  • Ότι να ναι. Κ Βουλευτα κάντε κάτι πριν να είναι αργά γίνετε αυτός που ο κόσμος θα σας έχει πρότυπο. Σταματήστε τώρα αυτή τη γραμμή του κόμματος δεν περνάει. Με κουπόνια μας καταντήσαμε ντροπή σας. Πρώην ψηφοφόρος.

  • Ο κ. Κωνσταντινίδης υπηρετεί πιστά τον αρχηγό του. Το κόμα του έχει αποτεφρώσει τις αξίες πατρίδα, οικογένεισ, δημοκρατία !!

  • ευχαριστημενοι δηλαδη ολοι αυτοι απο το εργο του κωνσταντινιδη στο νομο ε?μηνμονια μεχρι να πατησουμε κοκκινο χιονι παιδια

  • Ξυδακι κερναμε αποψε ,α και σοδα για να το χωνεψετε επιτελους πρωτος και με διαφορα.Αντε τωρα γραψτε τα συνηθισμενα οι δυο τρεις … ΥΓ δεν φαινεται να επιστρεφει στην δουλεια του τον βλεπω αρκετες τετραετιες στο κοινοβουλιο.

    • Φιλε κάνε υπομονή και σε ένα χρόνο θα είσαι στη Θεσσαλονίκη πάλι όμως αυτή τη φορά θα χρειαστεί και εσύ να δουλέψεις ξανά. Φτάνει κοροϊδεύεις τον κόσμο με τις μεγάλες συμφωνίες που ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ όπως ευαγγελίζεται.

      • Εγω ειμαι ανυπομονος για το βραδυ των εκλογων .Η συμφωνια ειναι του λαου με τον Σταθη δεν το βλεπεις?του απλου κοσμου που τον στελνει οπως βλεπουμε ολοι εκτος απο εσενα στην Αθηνα ,στο Κοινοβουλιο και παλι.Μην τρελαινεσαι θα το συνηθισεις…

    • Εμεις θα σας κερασουμε πιτσα γιγας το βραδυ των εκλογων και θα δεις τι καλα θα σου χρειαστει το ξυδακι εκεινη την βραδια.
      Αντε πηγαινε να φας τζαμπα κερναει ο ανυπαρκτος παρε και τα μισα Καμβουνια μαζι να φανειτε πολλοι. αχαχαχαχαχα

      • πρέπει να ζορίστηκες πολύ εσύ δεν εξηγείται αλλιώς…επίσης να σου πώ ότι η περιοχή μας αποτελείται από τα Καμβούνια, τα Σέρβια, τον Βελβεντό την Κοζάνη την Εορδαία την Αιανή το Βόιο κτλ….μη ζορίζεσαι άλλο πάντως και κοίτα μπροστά ρε φίλε εαν δεν σε ενδιαφέρει μην ασχολείσαι με αυτά….η κακία δεν είναι καλός σύμβουλος δεν θα σε βοηθήσει στηνζωή.

  • κανένα νέο εργοστάσιο οι πιλότοι έφυγαν η ανεργία στα ύψη Πού είσαι ρε Κωνσταντινίδη τα παιδιά μας με πολλές σπουδές και άνεργα και Εσείς όλοι μαζευτήκαtε σαν τα πρόβατα να κάνετε Τι εκεί

    • ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ??? ΟΛΟΙ ΚΑΦΕΤΖΙΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ!! Η ΔΕΗ ΒΓΑΖΕΙ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ!!! ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΠΕΣ

  • Α Ν Ε Π Α Ν Α Λ Η Π Τ Η!!!!
    Προσωπικά δεν έχω ξαναπάει σε τέτοια συγκέντρωση ποτέ! Όσο και να πικάρουν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ, οι πίτες ήταν άθικτες. Και ξέρετε γιατί? Γιατί όλοι ήθελαν να τιμήσουν τον μοναδικό Βουλευτή που με την συνεχή παρουσία του σε κάθε γωνιά του Νομού τιμά πρώτα ο ίδιος τον κόσμο της περιοχής. Και μια μικρή ένσταση για το πως παρουσιάστηκε από τα μέσα….δεν είναι κακό να γράφεται η αλήθεια ..αυτό δεν ήταν συνάντηση φίλων , ήταν μια ανεπανάληπτη συνάντηση φίλων!!! Ευχαριστώ!

  • Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ δείχνει η εκδήλωση η σημερινή του κυρίου Κωνσταντινίδη! Ο λαός δεν ξεχνάει τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Καλό βράδυ!

    • Ο/Η Αυτοδυναμη θα ειναι η ηττα σας ναι! Τα Καμβουνια δεν βγαζουν κυβερνηση! λέει:

      Αυτοδυναμη κιολας ε? Αχαχαχαχαχα ρε τι ηπιατε εχθες στο Πλαζα και σας πειραξε?
      Βρηκατε φαι και πιοτι τζαμπε και του δωσατε και καταλαβε?

      • το αστείο είναι ότι εσύ υποφέρεις από αισθήματα διάφορα και σου φταίνε τα καμβούνια κτλ…..χαχαχαχαχα σ’ωραίος ρε μεγάλε. Αλήθεια πως ξέρεις από που ήταν ο καθένας πήγες μήπως να ακούσεις ή χάζευες τις φωτογραφίες μια μια και για ώρες???? οεο???? Χαλάρωσε και μην ασχολείσαι άλλο θα χαλαστείς τζάμπα και δεν χρειάζεται. Συμβουλή φιλική γιατί πάνω απ’ όλα είσαι άνθρωπος και εσύ: Κοίτα τα δικά σου θέματα και όχι των άλλων.

        • Δεν εχω κατι με τα Καμβουνια πιστεψε με ουτε ξερω κατα που πεφτει το χωριουδακι σας
          αλλα επειδη τυγχανει να κυκλοφορω και εκει εξω στην κοινωνια οπως ολοι μας και εχετε και πολλα τρολακια μεσα στην μπλε οικογενεια που τα μολογανε μονα τους δεξια ζερβα αυτα μαθαινονται πολυ ευκολα φιλε μου σε πληροφορω.
          Λες να ειμαι πρακτορας της Σταζι και να σας κατασκοπευα με κανα drone και το εμαθα? αχαχαχαχαχα!

          Κοιταω τα θεματα μου απλα οταν βλεπω οτι καποια πραγματα οπως π.χ. το μελλον μου και των παιδιων μου και των δικων μου ανθρωπων γενικοτερα ειναι στα χερια ηλιθιων και επικινδυνων ανθρωπων που δεν κανουν τιποτα για να ανεβασουν το βιοτικο επιπεδο της περιοχης τοτε λογικο ειναι να νευριαζω.

          • Το είπαμε: Χαλάρωσε και μην ασχολείσαι άλλο θα χαλαστείς τζάμπα και δεν χρειάζεται.

    • Ναι για τα τυροπιτάκια πήγανε…δεν έχετε τι άλλο να πείτε και θίγεται τους πολίτες…Δεν πειράζει,η προσέλευση του κόσμου τα λέει όλα.

  • Εντάξει με 2,40 η βενζίνη πάτε και χειροκροτατε έλεος δηλαδή Για κλάματα είστε Έλληνες 15 μνημόνια ακόμη ..Τα παιδιά σας να δούμε που θα βρούνε δουλειά …

  • Θερμά συγχαρητήρια και χρόνια πολλά Στάθη Κωνσταντινίδη!!!
    Είστε άξιος εκπρόσωπος του Ν.Κοζανησ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
    Η σημερινή εκδήλωση το απέδειξε.
    Πάντα πρώτος και δυνατός!!!!

    • Πολιτικά του τα κάνουν, μην κοιτάς που κρατιούνται γιατί έχει την κουτάλα που πέφτει μάσα,στα αλήθεια και οι δεξιοί λένε “Τι περίπτωση είναι αυτός ο Κούλης”.

  • Μας αξίζει η απολιγνιτοποίηση, η ανεργία και το φύτεμα φωτοβολταϊκών από ξένες εταιρίες κλπ ίσως να είμαστε ο πιο υπανάπτυκτος νομός της ελλάδας

  • Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος..
    Αυτοί τρώνε με χρυσά(πολιτικοι ) κουτάλια και εμείς παλευουμε για μια αξιοπρεπή διαβίωση των οικογένιων μας…

  • Λίγο σανό ψέμματα και τζάμπα φαγητό θέλει ο δεξιός ψηφοφόρος, τον σανό δεν τον χορταίνει με τίποτα όμως, 2,20 η βενζίνη λογαριασμοί ρεύματος 4 φορές με την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής αλλά όλα καλά ψηφοφόροι μου, φυσικά κανείς δεν τον ρώτησε τι θα κάνει η κυβέρνηση για αυτή την κλοπή των εταιρειών ρεύματος. Το λυπηρό είναι πέραν του ότι είχε πάρα πολλούς συνταξιούχους, είχε και γονείς η εκδήλωση που δυστυχώς η κομματίλα τους δεν βλέπει ότι η κυβερνητική επιλογή είναι να κάνει τα παιδιά τους τζάμπα φθηνά χέρια με δουλειά από πρωί μέχρι βράδυ για να πληρώνουν λογαριασμούς.

    • ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΟ Η ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ?

  • Βλέπω κάποια σχόλια και με κάνει απορία με αυτούς που τα γράφουν η αυτούς πού τους βάζουν να τα γράφουν
    Το να κάνεις μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση είναι δύσκολο
    Ο Στάθης το έκανε έδειξε Ποιός θα είναι πρώτος βουλευτής στις επόμενες εκλογές
    Εγώ ένα έχω να πω
    Στάθη να είσαι ταπεινός και ο κόσμος θα είναι παντα μαζί σου

      • Δεν κουραστηκες να γλυφεις την αυλη του κυριου τζενγκα? Ενταξει ηρεμησε…υπαλληλο σεκιουριτι σε εκανε πηγαινε του κανα κουτι παστακια για ευχαριστω και ψηφισε τον στις εκλογες να το πατσισεις…δεν σε εκανε δημαρχο χαχαχαχαχαχαχα!

        • Οχι αλλο καρβουνο!μπορεις και εσυ για σεκουριτι ,του εαυτου σου,επειδη εκοψες καπιστρι,τα ξαναειπαμε .

          • Ο/Η Συνεχίστε νουδουληδες την καταντια σας να γελαμε και εμεις με την κατρακυλα σας!! λέει:

            Μα δουλευω ηδη απο χρονια δεν εχω αναγκη τον Σταθικο σου να με βαλει υπαλληλο στη σεκιουριτι
            και γενικοτερα δεν περιμενω κανεναν να με τακτοποιησει οπως εσυ/εις

            Κλαψε τωρα εκει στην ανυπαρξια σου κι αντε να φυλαξεις καμια σκοπια και μη ξεχασεις να κανεις παλι τεμεναδες τον ανυπαρκτο.

  • Μην απορειτε με τα σχολια που βγαζουν κακια ενα δυο…ειναι.τοσο κοσμο τετοιες εποχες μονο οι μεγαλες ομαδες ποδοσφαιρου μαζευουν.

  • Πολλά μπράβο Στάθη Κωνσταντινιδη ο κόσμος της Κοζάνης είναι μαζί σου !!!!!
    Συνέχισε …..!!!
    Είσαι ο πρώτος και με διαφορά !!!!

  • Ας μιλήσει και κάποιος που ήταν εκεί. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια συγκεντρωση. Πάνω από 1500 άτομα. Ο άνθρωπος έχει επαφή με τον κόσμο.

  • Εντυπωσιακή η εκδήλωση και ο Κωνσταντινίδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έδωσε μεγάλη ώθηση στη Νέα Δημοκρατία τοπικά!

  • Πότε θα ξαναγιορτάσει να δούμε…θα φύγει μαζί την Κυβέρνησή του μπας και δούμε άσπρη μέρα

  • Ρε σεις, οι μεν δεξιουληδες σταματήστε να γλύφετε! Εδώ έχει κολλήσει το άντερο σας από την πείνα, δεν έχετε δυο φράγκα να πάτε μια βόλτα και καμαρωνετε;
    Ζώα!
    Εσείς οι αριστερουληδες, ηρεμήστε λιγάκι. Γιατί κι εσείς δεν είστε καλύτεροι τελικά. (καταρχάς ξεκαθαριστε τι είναι δεξιά και αριστερά, σκεφτείτε και δείτε που γέρνει η ζυγαριά)
    Όλοι σας, δεν έχετε καταλάβει ότι στην βλακεια του καθενός μας ποντάρουν;
    Ο Στάθης έφυγε, πλήρωσε (πλήρωσε;) κι έφυγε. Είμαι σίγουρος ότι ακόμη γελάει με τα χάλια μας.

    • Ρωτα το μαγαζι αν πληρωσε ,εσυ ποσο ζωο εισαι που χαρακτηριζεις ζωα 1500 ανθρωπους οικογενειαρχες ,σοβαρα μελη της τοπικης κοινωνιας.Αν ηταν τιποτα απλυτοι ,αθεοι θα ηταν πολυ ιν εκδηλωση.ρε αι σαπερα διανοουμενοι του ποπου,ψευτοκουλτουριαρηδες, μας ζαλισατε η μαλλον ζαλιστηκατε με την συγκεντρωση.ο λαος μιλησε βγαλτε τον σκασμο!

  • Ας λέει ο καθένας την άποψη του για τον εαυτό του. Έχουμε μάτια και βλέπουμε και μπορούμε να κρίνουμε. Γινόταν χαμός και κανένας δε μπαίνει στο αμάξι του να πάει να φάει τυροπιτακια. Μην μας υποτιμάτε τόσο.

    • ε δεν καταλαβαίνεις από που εκπορεύονται οι προθέσεις αυτών που γράφουν υποτιμητικά σχόλια? τι ψάχνεις?

  • Η εικονα μιλάει από μόνη της..κ όχι “αρκετός κόσμος” ΠΟΛΥΣ ΚΌΣΜΟΣ δεν ξανάγινε τέτοια συγκέντρωση βουλευτή!

  • ενας παρατρεχαμενος να μας πει τι εκανε για τον τοπο ο τουριστας!!!

    επεσε απελπισια για να κανει φιεστα να ταϊσει κοσμο….

  • ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗ Α ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΥΦΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΉ….

    • Πολυ σοφιστικε Αλιεξαντρε,πως το σκεφτηκες ρε .Αλλα για να γραφεις για συννελληνες κτλ σε κοβω για ψεκ .Που σαι πιασε μια τελοπον.

  • ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΙΔΗΣ ,ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΧΤΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ . ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    • Ο/Η Με τζαμπα φαι και πιοτι κι εγω μαζευω ενα σταδιο με κοσμο και ολοι με αγαπανε! Αντε γεια! λέει:

      Η συγκεκριμενη παντως προκαλεσε γελιο πιστεψε με!
      Το να πανηγυριζει καποιος για δηθεν επιτυχια εναν βουλευτη που αποδεδειγμενα 3 χρονια τωρα δεν εκανε τιποτα και ειμαστε ακομα στο μηδεν , και αυτος ο βουλευτης διοργανωνει απο πανω και φιεστα με φαι και πιοτι στο τζαμπα το λες με μια καλη διαθεση παντα και γελανε και τα αμνοεριφια. Στα σοβαρα το λες θρασος!
      Διαλεξε και παρε ενα απ τα δυο.

  • Στάθη μου, φίλε μου καλέ,
    τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους -και τόσους- φίλους..
    Συγχαρητήρια για τη δράση σου..
    Μπράβο σε όσους σε τίμησαν με την παρουσία τους..
    Επιφυλασσόμαστε να είμαστε εκεί στην επόμενη συνάντηση!!

  • Ούτε για προπαγάνδα δεν κάνετε. Προσπαθείτε να αποδομήσετε μια συγκέντρωση που θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης για χρόνια. Και πιο κάτω, ενώ στόχος σας είναι ο Βουλευτής, εσείς προσβάλλετε τον κόσμο που ήταν εκεί. Και όχι μόνο δεν πήγε για φαΐ και ποτό αλλά υπήρχε και κόσμος που καθόταν όρθιος έξω από το μαγαζί. Αφού δεν ξέρετε γιατί δε ρωτάτε κανένα που να ξέρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.