Φθορές στις εγκαταστάσεις του tennis club Κοζάνης στο «Κουρί» – Να κλείσει τώρα η μεγάλη πληγή της ανάπλασης

23 Μαΐου 2022
12:16

 

Το Δ.Σ. του tennis club Κοζάνης, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει πως την Πέμπτη 19 Μαΐου διαπιστώθηκαν φθορές σε εγκαταστάσεις του συλλόγου οι οποίες βρίσκονται στο δάσος «Κουρί».

Δυστυχώς, η έρευνα κατέληξε πως οι φθορές προήλθαν από μαθητές σχολείου, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Κουρί» πραγματοποιώντας την καθιερωμένη εκδρομή τους.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στους αρμοδίους, με την πρόθεσή μας να μην είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αλλά να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις.

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως ο σημαντικότερος πνεύμονας πρασίνου, αναψυχής και δραστηριοτήτων της πόλης, αναβαθμισμένος από την πρόσφατη ανάπλαση, έχει μια μεγάλη πληγή.

Τον αποκλεισμό της ανακατασκευής και συντήρησης των τριών γηπέδων tennis και των υποδομών που διαθέτει.

Γήπεδα τα οποία απορρόφησαν μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, οι οποίοι αναζήτησαν διέξοδο τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας.

Ως νέα διοίκηση, θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως βασικό στόχο την επούλωση αυτής της πληγής, σε συνεργασία με όλα τα αρμόδια εμπλεκόμενα όργανα και υπηρεσίες.

Τα ελεύθερα προς χρήση γήπεδα για το κοινό, έχουν μετατραπεί πλέον σε άκρως επικίνδυνους χώρους άθλησης και σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς ακατάλληλα προς χρήση.

Με τις δικές μας πενιχρές δυνάμεις κρατάμε σε ανεκτό επίπεδο το χώρο, αλλά είναι προφανές πως αυτό δεν αρκεί.

Με αφορμή το περιστατικό των φθορών οφείλουμε από τη μεριά μας να στείλουμε μήνυμα προστασίας όλου του δάσους και των εγκαταστάσεών του από τους συμπολίτες μας και παράλληλα να καλέσουμε τους αρμόδιους να επιταχύνουν τις διαδικασίες αποκατάστασης μίας αδικίας.

Όχι για τα μέλη του tennis club, αλλά για το ίδιο το «Κουρί», για την ίδια την πόλη, για όλη την περιοχή.

Γραφείο Τύπου Tennis Club Κοζάνης

18 σχόλια

  • Από την στιγμή που δεν υπάρχει φύλαξη των εγκαταστάσεων και του δάσους από Δήμο και αστυνομία δυστυχώς λόγω ελλιπούς παιδείας του κόσμου θα παρατηρούμε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει ο Δήμος κυρίως να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι κρίμα πραγματικά να συμβαίνει αυτό.

  • 1) παροιμιώδης η ανικανότητα της δημοτικής αρχής, παρόλα αυτά εξαιρετική η προσπάθεια να ξαναφτιάχτει το κουρι, ακατανόητη όμως η εξαίρεση των γηπέδων τέννις.
    2)ένα ακόμα συμβάν που δίνει άλλοθι στο να μη γίνεται απολύτως τίποτα προς όφελος των πολιτών. Πολύ απλά γιατί δε τους αξίζει απολύτως τίποτα.
    3)οι καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές τους που βρισκόταν την ώρα των βανδαλισμών; Τα έχουν παρατήσει κ αυτοί, κοντεύει καλοκαίρι,ο μισθός πέφτει ανεξάρτητα από το αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους η όχι.
    4) εξαιρετική η ανακοίνωση του τέννις κλαμπ, συγχαρητήρια για το ήθος σας κ την υπομονή σας.
    5)δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Καλή τύχη.

    • Ο μισθός πέφτει…. Αυτού ήθελες να καταλήξεις; αυτό σε ζόριζε; ας διάβαζες να γίνεις κι εσύ καθηγητής με 700 ευρώ το μήνα κ με την τυράννια που πέρασαν κ που περνούν καθημερινά με τα κακομαθημένα σας.

      • φιλε ας ημουν και εγω με κακομαθημενα, ας καθομουν 5 μηνες απο τους 12 και ας επαιρνα 700!
        καποιοι μειναμε εκτος λογω του αξιοκρατικου συστηματος της ενισχυτικης διδασκαλιας….
        υπαρχουν ατομα που διοριστηκαν με μισο μοριο…για τοση τυραννια μιλαμε

        • Έλα λοιπόν μια μέρα για να δεις. Αλλά ξέχασα, εσείς δεν αντέχετε τα ίδια σας τα παιδιά και δεν ασχολείστε με αυτά ούτε 2 ώρες συνολικά την ημέρα με αποτέλεσμα να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Δε τους έχετε μάθει το στοιχειώδη σεβασμό για ένα χώρο ή τους συνανθρώπους σας πόσο μάλλον να διδάξετε 25 μαζί για 6 ωρες κάθε ημέρα. Μιλάτε κιόλας…

    • Πολύ σωστος ο κύριος Βαγγέλης!!! Τόσα χρόνια οι ίδιοι και ίδιοι!!!και στο ΔΑΚ κοζανης εκεί εκμετάλλευση ολα τζάμπα!!!σε δημόσιο γήπεδο ναι κανουνε μαθήματα ιδιαίτερα με τον γνωστό τυπακο εδώ και χρονια

  • Εξ απαλών ονύχων οι μαθητές επιδεικνύουν την καταστροφική μανία και την αντικοινωνική τους συμπεριφορά!Συγχαρητήρια σ’αυτούς,στους δασκάλους τους και φυσικά στους γονείς τους!

  • Οχι κυριοι δεν φταινε οι δασκαλοι και οι καθηγητες οι γονεις φταινε που δεν μαζευουν το καθε κακομαθημενο και του χαιδευουν τα αυτια..μαθατε ολοι τι κανανε οι δασκαλοι…τι να κανουν ρ ??? Αμα τραβηξουν κανα αυτι απ το καθε μ@λ@κισμενο θα παει να διαμαρτυρηθει η μαμα του που του πειραξε το μπουμπουκι ..Ολα απ το σπιτι πηγαζουν..Και οσους σας πειραζουν τα 900 ευρω που παιρνουν οι δασκαλοι και καθονται το καλοκαιρι να διαβαζατε και να γινοσασταν κ εσεις αν ειναι..απο εξυπναδες χορτασαμε

  • ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ!!!ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΑ????

  • ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ???ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΊ ΤΑ ΓΉΠΕΔΑ???ΤΩΡΑ ΞΑΦΜΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ???ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΣΥΣΚΟΛΟ!!!ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ

  • Γιατί να μην τιμωρηθούν τα παιδιά αν το κάνανε; Πώς θα μάθουν να ξεχωρίζουν το σωστό από το λάθος και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους; Φυσικά και να τιμωρηθούν και οι γονείς και να πληρώσουν τις ζημιές! Κάθε μέρα βλέπουμε εφήβους να βανδαλιζουν, να ασκούν βία και άλλα “ωραία” και κάνεις δεν τολμά να κάνει το αυτονόητο! Οι εκπαιδευτικοί φοβούνται τους γονείς οι οποίοι δημιούργησαν τέτοια παιδιά με την αδιαφορία τους και το δήθεν ενδιαφέρον που εξαντλείται στο να μη μαλώσουν τα Κανάρια τους. Συνυπεύθυνοι λοιπόν για τις πράξεις των παιδιών και οι γονείς και να πληρώσουν! Μόνο έτσι θα συμμαζεψουν τα μπουμπούκια τους

    • ΗΡΕΜΙΣΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΜΕ ΚΙΌΛΑΣ!!!ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΉΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΤΖΑΜΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ!!!

      • Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δηλαδή επειδή δεν πληρώνει το τένις κλάμπ θα επιβραβεύσεις αυτούς που κάναν τις ζημιές; Έτσι διαπαιδαγωγεις τα παιδιά σου; Πολύ σωστά έγραψε ο άνθρωπος πρώτα από όλα φταίνε οι γονείς! Μετά όταν φτάνουν σε πιο βαριές παραβάσεις- εγκλήματα λέτε έμπλεξε το παιδί μου ενώ στην ουσία εσείς τα αναθρεφετε έτσι

        • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!ΚΑΙΩΓΙΑ ΝΑ ΜΗΒ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΉΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ!!!ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΣΆΝΤΟΥΙΤΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.