Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Η βρύση στο καμπαναριό στο εξωκλήσι της Παναγίας στην Κοζάνη δεν λειτουργεί

23 Μαΐου 2022
14:52

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Η βρύση στο καμπαναριό στο εξωκλήσι της Παναγίας στην Κοζάνη δεν λειτουργεί. Eπίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να θίξω και ενα ακόμη θέμα. Να γίνει ονοματοδοσία του δρόμου που πηγαίνει προς το εξωκλήσι της Παναγίας.

9 σχόλια

  • Και γιατί πρέπει να λειτουργεί. Ποιος θα πληρώνει τον λογαριασμό;
    Όποιος κάνει πεζοπορία πρέπει να έχει μαζί του τα απαραίτητα, όπως είναι και ένα μπουκαλάκι νερό.

  • Διπλα απο αυτη τη βρυση τρεχει πηγαιο νερο που δεν χρεωνεται σε κανεναν.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ειναι το νερο κυριοι προλαλησαντες.Οικονομοι της συμφορας

    • αγαπητέ που κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις.κανε μια ερώτηση Στην ΔΕΥΑΚ μια ερώτηση τι λογαριασμό πλήρωσαν για την κατανάλωση της βρύσης .ναι κοινωνικό αγαθό το νερό,οπότε και στα σπίτια μας να είναι δωρεάν.

  • Το πηγαίο νερό είναι στο κάτω πάρκο που είναι ο πλάτανος.Η βρύση λειτουργούσε κανονικά μπορεί να χάλασε.Τα νερα που μαζεύονταν δίπλα της και βουλιαζες μάλλον ήταν από τα χαλασμένα μπεκ του γκαζόν.Το κιόσκι όπως και η βρύση που είναι στο επάνω πάρκο που είναι το καμπαναριό έγιναν για να ξαποστάσει κάποιος.Κάποιοι δεν σέβονται το χώρο.Εψηναν και προκαλούσαν ζημιές τόσο μέσα όσο και εξω απο το πάρκο. Άλλοι το έχουν για να φέρνουν βόλτα τα σκυλιά τους. Άλλοι κάθονται με τις ώρες και δεν σκυβουν να μαζέψουν ούτε τα σκουπίδια που πετάνε οι ίδιοι τη στιγμή που από εξω έχει ολόκληρο κάδο.

  • Σε παρατήρηση που έγινε με καλό τρόπο πριν τρία χρόνια σε ομάδα (νεαρών)η απάντηση τους ήταν:Τα κάρβουνα που εψηναν όταν τελείωσαν τα μισά τα πέταξαν εξω σπο το πάρκο τα άλλα μισά σε μια λακκούβα στο δρόμο δίπλα στο καμπαναριό για να μοιάζει ότι είναι άσφαλτος και έσπασαν και τους υαλοκαθαριστηρες του αυτοκινήτου που ήταν έξω απο το πάρκο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.