kozan.gr: Αυτή είναι η τελική σταυροδοσία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – Οι ψήφοι που συγκέντρωσαν υποψήφιοι από την Π.Ε. Κοζάνης και ποιοι εκλέγονται

23 Μαΐου 2022
19:48

Αυτή είναι η τελική σταυροδοσία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Οι ψήφοι που συγκέντρωσαν υποψήφιοι από την Π.Ε. Κοζάνης (με το μπλε χρώμα εκλέγονται στην Κ.Ε.).

 

122 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 446 ψήφοι

133 ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) 434 ψήφοι

242 ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ 325 ψήφοι

285 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΛΓΑ 278 ψήφοι

301 ΣΗΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ 259 ψήφοι

379 ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 143 ψήφοι

421 ΚΟΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 52 ψήφοι

Κλικ εδώ για όλα τα αποτελέσματα

 

 

9 σχόλια

  • Έκπληξη προκαλεί ότι ο φερόμενος κολλητός του Ανδρουλάκη όπως συνηθίζει να λέει σκίζοντας τα ιμάτια του δεν εκλέχθηκε γιατί δεν ήταν στις προεδρικές γραμμές.

  • Στην ιστορία καμία αυτοκρατορία μετά την κατάρρευση της από τα κρίματα που διέπραξε δεν επανήλθα στην εξουσία , γιατί οι λαοί δεν ξεχνούν και τιμωρούν ανεπιστρεπτί..!

    • Μη το λες…
      τρανο παραδειγμα στο Ελλαδισταν , που πηγε και ξαναβγαλε την αυτοκρατορια των Μητσοτακεων που επι δεκαετιες τους λεηλατησαν τους εξαπατησαν εφαγαν μεχρι και τα πομολα…και πηγαν το 19 και τους ξαναεφεραν στην κυβερνηση να συνεχισουν το ιδιο βιολι. Δεν εβαλαν μυαλο μαλλον!

      • Γιώργο καλύτερα να μιλάς για τον ΠΑΟΚ και τις γυναίκες , ασε την πολιτικη , είσαι αχαμπαριάστος και η κρίση σου δεν ειναι ορθή λόγω ότι έχεις βρει δουλειά χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ .

  • Αυτοί ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή είναι ανόητοι , αν νομίζουν ότι μπορεί μα ξεγελάσουν τον κόσμο με τον ξανά-μανά παραλλαγμένο και ουσιαστικά ρημαγμένο τίτλο του ΠΑΣΟΚ. !
    Αρκετά πια με τα καραγκιοζιλίκια των παλιών και τη α αφέλεια των νέων .
    Όσο για το Ζαρογιάννη απορώ τι σχέση έχει μ αυτους ..!

  • Ο ένας είναι γουονα μπι βουλευτής με τα λεφτά του μπαμπά. Η άλλη γουονα μπι επιστημονική συνεργάτης του βουλευτή για να βολευτει 4 χρονακια ακομα. Ο άλλος οκ παλεύει με πιτσιρικάδες (χωρίς νόημα κατά τη γνώμη μου). Η μία είναι τριτοξαδερφη του σωτήρα προέδρου και την άλλη κοπελιτσα δεν την ξέρω ακόμα αλλά θα την μάθουμε και αυτή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.