Την κοινότητα Δρεπάνου επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια

24 Μαΐου 2022
06:10
Κανένα σχόλιο
Την κοινότητα Δρεπάνου Κοζάνης επισκέφθηκε την Δευτέρα 23/5/22 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια. Έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν την κοινότητα και συζήτηση στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης. Επίσης η κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον  πάτερ Νικόδημο ώστε να γνωρίζει και η ίδια σε πιο σημείο βρίσκεται η αποκατάσταση του Ναού. Καθώς από την πρώτη στιγμή η περιφέρεια έχει δείξει ενδιαφέρον για την άμεση αποκατάσταση. Παράλληλα σας κάνουμε γνωστό την ενημέρωση από το εκκλησιαστικό συμβούλιο.
ΣAΣ KANOYME ΓNΩΣTO OTI ΣTON IEPO NAO AΓIAΣ TPIAΔOΣ ΔPEΠANOY THN TETAPTH 25-05-2022 KAI ΩPA 6.00 M.M. ΘA TEΛEΣTEI IEPA ΠAPAKΛHΣIΣ ΓIA TOYΣ MAΘHTEΣ ΠOY ΔIAΓΩNIZONTAI ΣTIΣ ΠANEΛΛAΔIKEΣ EΞETAΣEIΣ.H EKKΛHΣIA ΣE KAΘE ΣTIΓMH THΣ ZΩHΣ TOYΣ EINAI KONTA TOYΣ. ΔEETAI KAI ΠPOΣEYXETAI YΠEP YΓEIAΣ  BOHΘEIAΣ KAI EΠITYXIAΣ YΠEP AYTΩN.
TO EKKΛHΣIAΣTIKO ΣYMBOYΛIO

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.