kozan.gr: Το μήνυμα του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης Ε. Καραδίσογλου: “Η ζωή δεν επιστρέφει. Δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα οδικής παιδείας”

24 Μαΐου 2022
06:35
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης Ε. Καραδίσογλου, με αφορμή προφανώς και τα τροχαία ατυχήματα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην περιοχή, αναφέρει: “Πολλές φορές η απερισκεψία, η έλλειψη προσοχής, η μη τήρηση κανόνων του ΚΟΚ , η χρήση κινητού τηλεφώνου , η μη χρήση ζώνης κράνους και παιδικού καθίσματος , η ταχύτητα και το αλκοόλ , οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Τα λάθη μας δεν διορθώνονται. Το κλάμα δε σβήνει τον πόνο. Η ζωή δεν επιστρέφει. Δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα οδικής παιδείας.Ας σκεφτόμαστε όλοι μας καλύτερα πριν πιάσουμε το τιμόνι. Φτάνει!”

7 σχόλια

  • Κάντε πρώτα τα αυτονόητα, εξαφανίστε παπάκια και τροποποιημένα οχήματα και μοτοσυκλέτες που ηχορυπαίνουν 24/24 ώστε να καταλάβει ο πολίτης ότι υπάρχει τροχαία και μετά μιλήστε μας και για την οδηγική συμπεριφορά..

  • Στα λογια όλα ειναι καλα. Δε σας ειδαμε πουθενα στον χαμο που γινεται απο παρανομα παρκαρισμενα οχηματα που δεν επιτρεπουν προσβαση σε πεζοδρομια.
    Και αν μιλαμε για παιδεια, καλα θα κανετε να πατε σε ενα σχολειο την ωρα που σχολανε τα παιδια για να δειτε πως οι γονεις τα “φορτωνουν” στα αμαξια στο μπροστα καθισμα με τις τσαντες στους ώμους, χωρις ζωνες, με τα κεφαλια εξω απο τα παραθυρα. Για να μην αναφερουμε πως τα ανεβαζουν στα μηχανακια δυο δυο χωρις κρανη. Δεν ειναι λυση δυο επισκεψεις μια στο τοσο σε καποιο δημοτικο για να δειξετε βιντεακια. Δυστυχως για καποιους λυση ειναι να σταθειτε εξω απο ενα σχολειο και να αρχησετε τις κλησεις. Μια μερα, δυο μερες, τρεις. Καποια στιγμη, για να μην πληρωνουν, θα συμμορφωθουν και θα σωσουν τα παιδια τους.

  • Ναι στο να υπαρχει ενημερωση αλλα κ εσεις που ειστε υποτίθεται γονεις τι κανετε μήπως να εχουν κ ενα αστυνομο κοντα σας ΕΛΕΟΣ

  • Το να γραφεις κατι κ το να σχολιαζεις ευκολακι το να σκεφτεσαι πρωτα ομως; Συγχαρητηρια στην τροχαία κοζανης προσπαθει ενδιαφέρετε για τους πολιτες

  • Τι θα γίνει με τα μηχανάκια της εξατμίσεις και της κόντρες στην ΔΕΥΑΚ
    θα τα σταματήσετε ποτέ

  • Η έλλειψη παιδείας και η αιώνια Ελληνική νοοτροπία φταίνε κυρίως για τα έκτροπα που παρατηρούνται στους ελληνικούς δρόμους εντός και εκτός των πόλεων!! Όμως κι εσείς από την μεριά σας καλό θα ήταν να ευαισθητοποιήσετε τους πολίτες από την ηλικία του δημοτικού σχολείου με κατάλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια ώστε να μιλάμε σε λίγα χρόνια σε διαφορετικό βαθμό. Δεν διορθώνονται όλα με την τιμωρία μονάχα. Ξεκινήστε λοιπόν με την σωστή εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση, αναλάβετε τέτοιες πρωτοβουλίες επιτέλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.