Συνάντηση στην Π.Ε. Φλώρινας στο πλαίσιο του νέου Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

24 Μαΐου 2022
17:18
Κανένα σχόλιο

 

Την Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκαν την Τρίτη 24 Μάϊου 2022 οι νέοι Προϊστάμενοι των Γενικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενοι από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγόριο Γρηγοριάδη και συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η οργάνωση, ο συντονισμός και η αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών στο πλαίσιο της νέας οργανωτικής δομής «Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ευάγγελος Κουρίας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης και Οικονομικών Βασίλειος Κωτούλας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής Μέριμνας Βασίλειος Χατζηαποστόλου και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αναστάσιος Δούρδας. Ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή των Διευθυντών και των Τμηματαρχών των Υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.