kozan.gr: Σ. Καλαφάτης από την Κοζάνη: “Ανοίγονται ευκαιρίες με το νέο Αναπτυξιακό Νόμο. Ούτως ή άλλως η Δ. Μακεδονία μπαίνει σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης” (Βίντεο 6′ & Φωτογραφίες)

25 Μαΐου 2022
12:21

Ημερίδα με θέμα: «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος και επενδυτικές ευκαιρίες στη Δυτική Μακεδονία», συνδιοργάνωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022, στην Αίθουσα Κων/νος Καραμανλής στη ΖΕΠ, ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του ΥΠΕΣ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με βασικό εισηγητή τον Υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη. Όπως σημείωσε ο ίδιος: “Ανοίγονται ευκαιρίες με το νέο Αναπτυξιακό Νόμο. Ούτως ή άλλως η Δ. Μακεδονία μπαίνει σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης”.

8 σχόλια

  • η ιστορια θα σας γραψει ως την παραταξη εκεινη η οποια κατεστρεψε την δυτικη μακεδονια,μας τελειωσατε οικονομικα και ψυχικα

  • Χρειάζεται μεγάλο θράσος να μιλάς για ανάπτυξη σε μια χρεοκοπημενη χώρα. Σε μια χώρα που μαστιζεται από την ακρίβεια σε όλα τα αγαθά, σε μια χώρα που η οικονομία της είναι ανύπαρκτη, σε μια χώρα που χρωστσ κοντά 400 δις. Μεγάλο θράσος και από τον συγκεκριμένο και από όλους τους κάτω του μετρίου πολιτικούς. Προηγούμενους και τωρινούς.

  • ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

  • Ο/Η ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ λέει:

    3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!!

  • Μισθωτοί ενός κράτους που ζει με δανεικα συζητούν για την ανάπτυξη του πτωχευμένου ιδιωτικού τομέα…

  • Τι είπε;η Δ.Μ σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης;
    Προσέξτε μήπως απ’ την πολλή ανάπτυξη διακτινιστει και η Δ.Μ και ειδικά εσείς και ησυχάσουμε!
    Και εμείς της Δ.Μ, βρεθούμε σε καινούριους πλανήτες και εσείς στη χώρα των πολιτικών υποκριτών και ψευδολογούντων,εσαεί

  • Χαίρε θράσος αμέτρητο οι δεξιουληδες της καταστροφης
    3 χρονια μας βυθισαν στο σκοταδι και τολμανε να μιλανε θρασυτατα απο πανω για αναπτυξη. Θα τα πουμε στην καλπη Καλαφατηδες και λοιποι καταστροφεις της βλαχοδεξιας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.