kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πολλά τα παράπονα από τους φιλόζωους για τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Περιβάλλοντος Μ. Μαγγιρίδη

25 Μαΐου 2022
13:21

Μούσκεμα τα έχει κάνει όπως μαθαίνουμε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβάλλοντος Μ. Μαγγιρίδης σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με φιλόζωους της πόλης, που επί χρόνια προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για τα ζώα. Κι ενώ στις αρχές, ο κυρ Μίλτος, έδειχνε πως επιζητούσε τη συνεργασία μαζί τους, επιθυμώντας μάλιστα και τη σύσταση ενός συμφώνου συνεργασίας, εν τέλει, τίποτα δε συνέβη. Ούτε στις στειρώσεις, ούτε στο θέμα των υιοθεσιών, κατά τους φιλόζωους, δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε τα πράγματα, ενώ σε ό,τι αφορά την περισυλλογή κι εκεί φαίνεται πως κάτι δε λειτουργεί σωστά. Το δεδομένο είναι πως ο πολλά υποσχόμενος Αντιδήμαρχος δεν δημιούργησε κάτι καλύτερο σε σχέση με τον προκάτοχό του.  Ακόμη και κάποια πράγματα που άρχισαν να κινούνται κι έχουν αναδειχτεί από το kozan.gr, δεν είναι αποτέλεσμα δικών του πρωτοβουλιών αλλά επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να “τρέξουν”, έπειτα από τις καθιερωμένες ενέργειες στις οποίες προβαίνει, κάθε φορά, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης. Όσο και να προσπαθεί ο ίδιος κι οι συνήθεις ύποπτοι για να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα, τα παράπονα μιας ολόκληρης κοινωνίας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λανθασμένων συμπερασμάτων ή εντυπώσεων.

Η Χύτρα

37 σχόλια

  • και εκεινα τα πευκα στο στρατοπεδο ελεος θα πεσουν καμια ωρα και θα μας πλακωσουν και θα θρηνησουμε θυματα,τοση ανικανοτητα και ανυπαρξια;

  • Εκεί στο Δήμο βάλτε κάποιον καλύτερο.Και δημιουργήστε περισσότερα συνεργεία περισυλλογής,γιατί έτσι είναι κοροϊδία. Περιμένουν όλα τα χωριά και οι πόλεις του νομού. Είναι το πιο φλέγον θέμα σήμερα τα αδέσποτα,και με τέτοιους αντιδημάρχους δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

    • Αν κάποιος δεν είναι ενήμερος για τους νόμους και τις συνθήκες καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα και μετά να έχει άποψη. Καταφύγιο νόμιμο με αξιοπρεπείς και νόμιμες συνθήκες δεν υπάρχει. Να γίνει περισσυλλογη να τα πάνε που; Σε άθλιες συνθήκες και παράνομα Νταχάου; Να γίνουμε ξεφτίλα πανελλαδικά όπως η Σπάρτη; Επειδή κάποιοι δεν θέλετε να τα βλέπετε δεν γίνεται να τα πετάμε όπου να ναι σαν να είναι σκουπιδια-αυτον τον πολιτισμό του σαδισμού δεν πρέπει να τον επικροτεί κανείς είτε τα συμπαθεί είτε όχι! Τα χρήματα που δόθηκαν με την τελευταία επιδότηση είναι πολύ λίγα για να γίνει σωστό καταφύγιο και έχουν δοθεί για στειρωσεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προώθηση για υιοθεσία απ’ τον Δήμο κτλ…έχουν δοθεί ΥΠΕΡ των αδέσποτων και όχι εναντίον τους: δεν έχουν δοθεί για να μαζεύουν τα σκυλιά επειδή ο κάθε ημιτρελος νομίζει ότι είναι δικό του το πεζοδρόμιο και πάει και κάνει ψευδείς καταγγελίες…και για να μην παρεξηγηθω αυτά που λέω είναι εναντίον του αρμόδιου γιατί αντί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τα νόμιμα υπέρ των αδέσποτων τα χρησιμοποιει για παράνομες περισσυλογες χωρίς κατάλληλα μέσα και χωρίς τους κατάλληλους χώρους…το θέμα είναι τεράστιο και πρέπει να λυθεί με τα νόμιμα και τις καλύτερες συνθήκες για όλες τις πλευρές..για αυτό σε τέτοιες θέσεις πρέπει να μπαίνουν ανθρώποι με ευαισθησία που αποδεδειγμένα γνωρίζουν τα βασικά για τα ζώα και διαθέτουν αποδεδειγμένη θετική ενασχόληση μαζί τους…πάντως το να εξαφανιστούν με κάθε τρόπο και να υφίστανται μαρτύρια για να μην τα βλέπουν κάποιοι, είναι μη ανθρωπινο και μη αποδεκτό.

  • Από δω πάνε κι άλλοι ,αν είναι μη συνεργάσιμος. Το πόστο αυτό είναι το πιο λεπτό για το τεράστιο θέμα των αδέσποτων που θέλουν προσοχή αλλά και συμπάθεια. Δεν φταίνε αυτά που βρέθηκαν στους πέντε δρόμους,γι΄αυτό απαιτείται συνεργασία που πρέπει να επιδεικνύει πρώτα απ΄όλα ο συγκεκριμένος.

  • Όλοι είμαστε φιλοζωοι.Απλα αυτοί που το διαλαλούν ,το διαφημίζουν, κάνουν μηνύσεις κλπ.ειναι ως επί το πλείστον φιλοσκυλοι…

  • αγαπητή χύτρα,
    είναι δυνατόν κανένας αντιδήμαρχος έως τώρα να μη μπορεί να τα καταφέρει;μήπως κάτι άλλο γίνεται προς την διεύθυνση μεριά σαμποτάροντας το έργο του Δήμου και δεν προχωράει τίποτα……….

  • Νομίζω και πάλι ότι ο Λευτέρης φταίει…… έφταιγε τελικά;;;;;;;;;;; Άιντε…. άιντε…..!!!!!
    *** Ο Λάζος…. *** Ο τρίτος Κούλης….και *** ο τέταρτος Βαγγέλης…. Άιντε… άιντε….

  • ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΆ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΒΡΩΜΙΕΣ. ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΑΣ ΤΑ ΠΆΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ.

    • Να τα πάρεις εσύ που σ ενοχλούν! Εμας δεν μας ενοχλούν-εσυ έχεις το πρόβλημα εσύ να βοηθήσεις στην λύση! Κάτι τέτοιους που μιλάνε έτσι πρέπει να μάσουν και να τους στείλουν πίσω στις σπηλιές στο χωριό τους! Στην πόλη μου τα θέλω τα σκυλιά, τους ουγκανους δεν θέλω! Άιντε μας έχετε κάνει ρεζίλι πανελλαδικά με τις απόψεις και τις πράξεις αγροικων! Υπάρχει νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται σωστά για όλες τις πλευρές, σ αρέσει δεν σ αρέσει. Διαχειριστείτε τις εμμονές σας.

      • Συμφωνώ απόλυτα. Φύγετε μακριά απ΄τα μάτια μας οι ούγκανοι . Τα άμοιρα αδεσποτάκια δεν φταίνε σε τίποτα,κακόψυχοι.

      • η πόλη σκυλολάτρη ανήκει στους ανθρώπους και ΄ποχι στα 4ποδα, αν θέλεις τα 4ποδα και έξω στην φύση μακρυά από εμάς.

      • ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΣΙΣ ΣΚΥΛΟΛΑΤΡΕΙΣ.ΟΡΜΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ.ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΟΦΑΓΑ ΖΩΑ, ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΤΕ.

        • Βρωμιές, σκουπίδια και καταστροφές στην πόλη κάνουν τα κακομαθημένα που δεν έχουν μάθει απ’ το σπίτι τους ούτε τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, όχι τα ζώα.

          • Οι σκύλο λάτρεις δεν αγαπούν και πολύ τους ανθρώπους.

      • Εγώ λέω να πας Γερμανία μαζί με μερικά αδέσποτα να βγάλεις γούστα με τους εκεί νόμους που επιτρέπουν τα “γούστα”με τα ζωάκια γενικως…

        • ..ενώ οι σκυλομαχοι είναι μέσα στην γλύκα και την αγάπη για τους συνανθρώπους τους-φαινεται άλλωστε από εδώ μέσα…για αυτό τσιγκουνευονται την αγάπη προς τα ζωα; Φοβούνται μην δεν τους περισσέψει για να μπορούν να την ξερασουν στους συνανθρώπους τους; Σιγά μην δεν σχολιάζουμε τα καφριλικια τους για να μην διαστρεβλώνουν οι σκυλομαχοι την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τον υπόλοιπο κόσμο όπως είναι οι ίδιοι: δεν αγαπάνε ούτε τα άντερα τους. Φάτε τα γκορτσα σας τώρα και καθηστε στην γωνιά σας γιατί σέρνετε την ανθρωπότητα στο να έρπει με την αντιπάθεια που έχετε για όλους και όλα. Αν αγαπάτε τους ανθρώπους κάντε τους την χάρη να βελτιωθείτε και να ενδιαφέρεστε για το σύνολο του πλανήτη, όχι μόνο για τον απαυτο σας.

          • Όταν ορμηξει κανένα σκυλί να σε φάει να πεις πάλι τα ίδια επίσης αν αγαπάς τον πλανήτη άσε και τ αρνιά και τα μοσχαράκια να χαίρονται, μην τα βάζεις στη λαδόκολλα, κι αυτά ζώα είναι.

  • Πώς επιτρέπετε στην χύτρα να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο σε αυτόν τον μεγάλο πολιτικό άντρα!!!!

  • ΟΙΚΟΣΙΤΟ ζωο ειναι ο σκυλος.Ο προλαλησας προοδευτικος κυριος “ανωνυμος” πρεπει να μαθει την σημασια της λςξης “ΟΙΚΟ-ΣΙΤΟΣ” και επειτα να αναφερεται στον οποιονδηποτε.Αν ειχατε παρει ολοι οι “κυνοφιλοι”,γιατι αλλο ζωοφιλος και αλλο κυνοφιλος,απο ενα αδεσποτο να το υιοθετησετε θα ειχε λυθει το θεμα.Δεν ειδα να εχετε την ιδια ευαισθησια για τις γατες,τα ποντικια ,τα πουλια,τους λυκους,τις αρκουδες “κυριοι φιλοζωοι”.

    • ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, μας έχουν καβαλήσει στο σβέρκο. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ έχω σκυλιά και τα έχω σπίτι μου, όχι ελεύθερα να ουρούν και να αφοδεύουν όπου θέλουν και να λέει ο άλλος δικαίωμα τους, όχι δεν είναι δικαίωμα τους.

      • Οικόσιτο λοιπόν σημαίνει και ότι είναι εξημερωμένο από τον άνθρωπο για να ζει κοντά του. Δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο του στην άγρια φύση. Αυτό κάνουν και τα άμοιρα τα αδέσποτα, προσπαθούν να επιβιώσουν δίπλα στον άνθρωπο και δεν φέρουν ευθύνη που οι μπαρμπαδες σας που τα παίρνουν για εργαλεία μετά τα παρατάνε στον δρόμο και ούτε καν τα στειρώνουν από άποψη…οποιος χρησιμοποιει τις έννοιες των λεξεων μισές κατά πως τον βολεύει του γυρνάει εναντίον του το επιχείρημα..η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Εν πάση περιπτώσει κανείς δεν θέλει να ζούνε στον δρόμο, αντί να βγάζετε χολή και γκρίνια δείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε και να βοηθήσετε με πολιτισμενους τρόπους στην λύση.

  • το πρόβλημα δεν είναι οι αντιδήμαρχοι το πρόβλημα είναι οι υστερικοί σκυλολάτρες που θέλουν να αντιμετωπίζουμε τα αδέσποτα ως ιερές αγελάδες. ΛΎΣΗ με τους σκυλολάτρες δεν πρόκειται να βρει ποτέ κανένας. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να ανέχεται τα αδέσποτα και τις βρωμιές τους, ούτε τις επιθέσεις τους. Άλλωστε τα αδέσποτα είναι οι κύριοι φορείς της λεισμάνιας η οποία εγκυμονεί κινδύνους και για ανθρώπους, να μην αναφερθούμε σε τσιμπούρια, ψύλλους και άλλα παράσιτα.

  • Τμήμα πρασίνου και περιβάλλοντος; ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ, δουλειές του ποδαριού σε όλα. “Ολημερίς το κτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν”!

  • Δεν έχω καταλάβει
    Για τον αντιδήμαρχο Μίλτο Μαγγιριδη αναφέρατε η τον Χάρη Ποτερ.
    Η ασυνείδησια μας φταίει και η έλλειψη παιδείας.
    Η κριτική βοηθάει στις οργανωμένες δημοκρατικές κοινωνίες.
    Η κακόβουλη κριτική μας παραπέμπει σε σκοτεινά μονοπάτια…..
    Και μην νομίζετε ότι απευθύνεστε
    Σε μαμελουκους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.