Συντήρηση και Βελτίωση της Εθνικού Οδικού Δικτύου στην Π.Ε. Φλώρινας

25 Μαΐου 2022
15:41
Κανένα σχόλιο

 

Τη συγκρότηση επιτροπής για τον διαγωνισμό που αφορά το έργο  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Τ.Ε (ΕΔΡΑΣ)/Π.Δ.Μ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022», ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση της 24ης Μαΐου 2022.

Το έργο αφορά τη συντήρηση και βελτίωση τμημάτων του Οδικού Εθνικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και συγκεκριμένα:

  • Κρυσταλλοπηγή – Βεύη (εξαιρείται η πόλη της Φλώρινας).
  • Παραβεγορίτιδα (Κόμβος Αμυνταίου – Όριο Π.Ε. Φλώρινας/Πέλλας).
  • Νίκη – Φλώρινα.
  • Βεύη – Φλώρινα (Νέο τμήμα).
  • Βεύη – Κόμβος Αμυνταίου (Νέο τμήμα).
  • Κόμβος Αμυνταίου – Όρια Π.Ε. Φλώρινας/Κοζάνης (Νέο τμήμα μέσω Παραβεγορίτιδας).
  • Όρια Π.Ε. Καστοριάς / Φλώρινας – Διασταύρωση με Ε.Ο.2 .

Οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση της τρωτότητας του οδικού δικτύου, σε ότι αφορά τις φθορές και την υφή του οδοστρώματος, τις φθορές ή ελλείψεις της πλευρικής προστασίας (σύστημα ασφαλείας οχημάτων, βραχοπροστασία κτλ.), της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και τη συντήρηση ερεισμάτων, επιχωμάτων και μικρών τεχνικών έργων αποχέτευσης όμβριων υδάτων που έχουν υποστεί φθορές.

Το έργο προϋπολογισμού 4.000.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ) χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε. ΣΑΕΠ541 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας / Π.Ε. Φλώρινας, έτους 2021-2022.

Σκοπός του παραπάνω έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της ασφαλέστερης μετακίνησης τους στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.