Σημαντικές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη (Δελτίο τύπου)

25 Μαΐου 2022
18:00

 

Σημαντικές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, με στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών.

Η Διοίκηση του Σωματείου ευχαριστεί την περιφέρεια για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και για την πρόθεσή της να προχωρήσει και στην αποκατάσταση των προβλημάτων που εμφανίστηκαν, λόγω της πολύχρονης λειτουργίας της Στέγης, των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή και των σημαντικών κατασκευαστικών κακοτεχνιών.

Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, θα ενημερωθούν τα μέλη και οι φίλοι για τη νέα, βελτιωμένη πλέον Στέγη μας, που προσφέρει πολλά και προσπαθεί να δώσει ακόμη περισσότερα στην τοπική κοινωνία

Για το Δ.Σ.

Κωνσταντίνος Σανίδης

Πρόεδρος

11 σχόλια

  • Τι είπαμε ότι προσφέρει? Και σε ποιον προσφέρει? ‘Οταν για κάθε εκδήλωση ο “Αιώνιος Πρόεδρος” ζητά 300,00€. Κατά τα άλλα αυτό θα ήταν το Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής μας. Εκτός και αν Πολιτισμός είναι η μπιρίμπα με κλιματιστικά. Ευθύνη για αυτό το χάλι έχουμε όλοι που το ανεχόμαστε, αλλά πολύ περισσότερο αυτοί που χρηματοδοτούν τέτοιες ενέργειες.

  • Καλά είσαστε σοβαροί;;;;; Τόσα χρόνια όλο παρεμβάσεις…… και συμπληρώματα. Όλα βέβαια από κρατικό κουρμπανά (δημο, περιφέρεια, υπουργείο…..)
    Και ποιοί χρησιμοποιούν τελικά την στέγη;;;; Γιατί απ’ότι διαβάζουμε υπάρχουν “ίντριγκες” μεταξύ των Ποντίων και του μόνιμου Δ.Σ. Κάτι δεν πάει καλά με εσάς εκεί…!!! Ακόμα και στην εκδήλωση στις 19 Μαίου φάνηκε, μετρημένοι στα δάκτυλα αυτοί που παρευρέθηκαν εκεί… Τί συμβαίνε;;;;

  • Ένα κτίριο σε αχρηστία,ένας σύλλογος σε αδράνεια,παρεμβάσεις για τρία άτομα που παίζουν χαρτιά Γιατί εκεί παραπάνω δεν είναι.
    Ζητούμε την παρέμβαση του Δήμου της Περιφέρειας των εν ενεργεία συλλόγων της περιοχής να χρησιμοποιηθεί ο χώρος ως στέγη πολιτισμού.Δεν έγινε από καμμία δωρεά δεν είναι ιδιωτικός χώρος.Ανηκει σε όλους τους συλλόγους της περιοχής που παράγουν πολιτισμό.
    Είναι κρίμα πολύ κρίμα με χρήματα των πολιτών κάποιοι αιώνιοι ανύπαρκτοι πρόεδροι και Δ.Σ να αποκλείουν τους δραστήριους συλλόγους να έχουν στέγη.
    Απορώ με τους υπόλοιπους ποντιακούς συλλόγους γιατί δεν διαμαρτύρονται και αφήνουν ένα χώρο δικό τους να εγκαταλείπεται από ένα σύλλογο σφραγίδα.

    • Δυστυχώς ο χώρος δεν είναι των υπόλοιπων Ποντιακών Συλλόγων αλλά ΜΟΝΟ της Ευξείνου Λέσχης (Ε.Λ.) Κοζάνης. Και οι διαμαρτυρίες μας για τον “μοναχικό” δρόμο που ακολουθεί η Ε.Λ. Κοζάνης δεν ακούγονται από κανέναν. Και φυσικά ούτε από τον “Αιώνιο” ο οποίος αρέσκεται στην απολυταρχική διοίκηση της Ε.Λ. Κοζάνης. Κατά τα άλλα σήμερα είναι Πέμπτη και όλα καλά.

  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.