kozan.gr: Νέο βίντεο, με την έντονη χαλαζόπτωση, μέσα από αγροτικό αυτοκίνητο, σε χωράφι στο Βελβεντό, το απόγευμα της Τετάρτης 25/5

25 Μαΐου 2022
22:14

 

Νέο βίντεο, με την έντονη χαλαζόπτωση, μέσα από αγροτικό αυτοκίνητο, σε χωράφι στο Βελβεντό, το απόγευμα της Τετάρτης 25/5.

5 σχόλια

  • Καλο το βιντεακι ! Νομιζω πως αυριο το πρωι ολο το βελβενδο θα ειναι εξω απο τον ελγα . Ηρθε η ωρα για αποζημιωσεις . Πολυ τον καθυστερειτε , οι ανθρωποι καταστρεφονται δωστε τους κανενα φραγκο ! Καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια !

  • Γιατί δεν υπάρχουν αντιχαλαζιακα δικτυα προστασίας στο Βελβεντό , αν και το φαινόμενο είναι συχνό;

    • Οι Πύργοι, το Μεσόβουνο, Κομνηνά, Μηλοχώρι,έχουν αντιχαλαζιακά.Οι παραγωγοί του Βελβεντού μόνο αποζημιώσεις να λαμβάνουν,(χαλάζι, παγετός,ξηρασία,ακαρπία) και τα ροδάκινα στην λαϊκή αγορά πάνω από 2 ευρώ το κιλό.
      Και πάλι κλαίγονται.
      Δεν είναι οι μοναδικοί Παραγωγοί στο Νομό. Ακούνε οι Υπηρεσιακοί παράγοντες και οι Αυτοδιοικητικοί?

  • Δεν πειράζει, στο Βελβεντό ας ρήξεις όλο το χαλάσει, άλλωστε όλες τις αποζημιώσεις αυτοί τις παίρνουν. Νομίζω ότι θα ήταν και πιο δίκαιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.