Νέα αναφορά αναγνώστριας στο kozan.gr για τα αδέσποτα στην περιοχή των Κοίλων και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας καρδιάς – Aποδέκτης παραπόνων και πάλι ο Αντιδήμαρχος Μ. Μαγγιρίδης

26 Μαΐου 2022
10:16

Τα αδέσποτα στην περιοχή των Κοίλων και στην ευρύτερη περιοχή της νέας καρδιάς έχουν πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Αγέλες σκύλων περιφέρονται παντού με ότι συνεπάγεται αυτό για την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων. Και 1 άλλο θέμα φλέγον που πρέπει να δει ο κύριος Μαγγιρίδης είναι η υποβάθμιση της Νέας Καρδιάς σε επίπεδο καθαριότητας. Έχουν φυτρώσει χόρτα ακόμα και στα πλακάκια. Ο δήμος δεν εκτελεί τις στοιχειώδεις αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις του π.χ τα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια τα έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλη έκταση οι κάτοικοι του χωριού έξω από τα σπίτια τους με ιδίες δαπάνες. Και να αντιμετωπίζει ο κ. Μαγγιρίδης ισότιμα τους συμπολίτες μας στη Νέα Καρδιά όπως κάνει με εμάς τα Κοίλα και να τους βοηθήσει να γίνουν αυτοτελές δημοτικό διαμέρισμα γιατί χάρις την νέα καρδιά αναβαθμίστηκαν τα κοίλα σε πολλά επίπεδα π.χ με λεφτά 100% της νέας καρδιάς που πάρθηκαν από την απαλλοτρίωση χτίστηκε το σχολείο στα κοίλα, ενώ έπρεπε να γίνει στην νέα καρδιά κ.α Ας αγωνιστούν και οι καρδιώτες μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες να αυτονομηθούν από τα κοίλα . Εμείς θα τους στηρίξουμε.

7 σχόλια

  • για τα αδέσποτα η μόνη λύση είναι να τα πάρεις από τους άσχετους μηχανικούς και να τα δόσεις σε έμπειρους γεωτεχνικούς.οι μηχανικοί να κάνουν γέφυρες,δρόμους,πλατείες και όχι στειρώσεις και επεμβάσεις σε ζώα.

  • Μαγγιριδης Μίλτος
    Γρηγοριάδης Γιάννης
    κουιμτζιδου Ελπίδα
    Κυτιδης Κώστας
    Ζήσης Μάρας
    Νουλα τουμπουλιδου

    Κάντε λίγο βρε παιδιά έναν απολογισμό σας παρακαλώ. Ψάχνω να βρω κάτι και δεν το βρίσκω. Θέλω να δω ποιος το έκανε.

  • Βαρύς και ασηκωτος ο Μίλτος. Και από ικανότητες πιο ελαφρύς και από πούπουλο χαχααχχαχαχαχαχα

  • Η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών – Δεν λέμε για εσένα Μίλτο – είναι καθολικό το σχόλιο για το σύνολο του δήμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.