kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Καλές δουλειές να έχουν!”

26 Μαΐου 2022
11:38

 

“Δεν έχει ξαναγίνει”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, στενός συνεργάτης του βουλευτή Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδη, σχολιάζοντας την πρόσφατη πολιτική συγκέντρωση στο “Event Plaza” στα Πετρανά, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες. Βέβαια δεν κατάλαβαν όλοι περί τίνος επρόκειτο, γεγονός που φάνηκε κι από τ΄ ότι μια κυρία, γράφοντας από κάτω στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ρώτησε ποιο μαγαζί είναι αυτό κι αφού πληροφορήθηκε τ’ όνομά του, αρκέστηκε στο να ευχηθεί “Καλές δουλειές να έχουν”, πιστεύοντας, προφανώς, ότι επρόκειτο για μια εκδήλωση εγκαινίων του καταστήματος.

Η Χύτρα

43 σχόλια

  • Στάθη, σαν αμερικανική σαπουνόπερα ήταν το όλο σκηνικό.
    Θα χάσεις ψήφους στις επόμενες εκλογές Στάθη, να με θυμάσαι, η πρωτιά είναι άπιαστο όνειρο.

  • Ο κόσμος πεινάει και αυτοί οι γεμάτοι θράσος ανίκανοι διοργανώνουν πανηγύρια ελπίζοντας να συνεχίσουν τις μηνιαίες εισπράξεις των 7000€.

    • 7,000 να πάρεις εσύ, μαζί με τα προνόμια (δωρεάν αυτοκίνητο με πληρωμένη βενζίνη, διόδια, εισιτήρια, αστυνομικούς, υπαλλήλους αποσπασμένους τηλέφωνα, γραφεία κλπ.) ξεπερνάω τα 10.000 χιλιάρικα κορόιδο.

  • ΑΣ ΕΚΕΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ. ΧΟΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    • Όχι δεν ειναι χοντρό αυτο που λες απλά υποτιμάς πολλούς μα πολλούς ανθρώπους , κρίμα ρε φίλε για εσένα να μιλάς έτσι

      • την αλήθεια λέει μην ενοχλείσαι, πολλοί το είδαν ως ένα ευχάριστο απ΄πογευμα με ποτό φαγητό….εεε θα ακούσουν και λίγα ψέμματα παραπάνω

  • Αν λογαριάζεις τη ζωή σου με αριθμούς
    αν συμπιέζεις τον εαυτό σου σε μεγέθη
    αν μετράς την μετριότητα με μέτρο
    ανάπτυξη , ταχύτητα , ισχύ
    εξουσία , δόξα , πλούτο
    υπεραξία , πόντους μετοχές…
    Θα καταντήσεις….νούμερο , μηδενικό!
    Σαρκείο θλιβερό!

        • Σιγά ρε αποστειρωμένε !!! Θα κλάψουμε από την συγκίνηση .Μάλλον σε χώρα της Αφρικής και όχι στην Ελλάδα του 2022. Ζορίζεστε γιατί βλέπετε να έρχεται και άλλη ήττα του ΤΣΙΡΚΟΣΥΡΙΖΑ.

      • Τι λεει η σεκιουριτι ψεκα μου? Καλη καλη?
        πλανηταρχης ο μονιμος κατοικος αθηνων και Θεσσαλονικης ε? Βγηκατε και σελφι μαζι?
        αχαχαχαχαχαχα

        • Εγώ μπορεί να είμαι σεκιουριτάς , εσυ όμως τι ακριβως είσαι ? Θέλεις να μας πεις όλη σου την επαγγελματική σου ιστορία τα τελευταία χρόνια ? Εδώ δημόσια μέσα από το kozan.gr . ΒΟΛΕΜΕΝΕ Ε ΒΟΛΕΜΕΝΕ !!!!

  • Φαντάστηκε με τόσο πληθως κόσμου που είχε ο βουλευτής υποστηρικτών του πως θα γινόταν εγκαίνια σε κάποιο μαγαζί! Μπράβο στο βουλευτή για την τιμή που του έκανε ο κόσμος που μαζεύτηκε!

  • ειρωνικά το είπε το καλές δουλειές να έχουν, αλλά που να καταλάβει ο σανοφάγος Νεοδημοκράτης

  • Μας πήραν από το γραφείο του 15 φορές να πάμε. Λες και αυτοί που ήταν εκεί θα τον ψηφίσουν..

    • Δεν ήταν υποχρεωμένος κάποιος να πάει αν δεν ήθελε. Όποιος πήγαινε σημαίνει ότι ήθελε.
      Βέβαια πρέπει να έχει πάθει εγκεφαλικό ο δικός σου. Έπαιρνε τηλέφωνα και προσπαθούσε να αποτρέψει τον κόσμο και τώρα παίρνει και κάνει παρατηρήσεις όσους πήγανε.

  • σε κάποιον συνάνθρωπό μας δεν του έκατσε καλά αυτό που έγινε και μπαίνει και γράφει σχόλια με άλλα ονόματα κτλ….όσο το κάνει τόσο θα αυξάνονται τα αρνητικά του συναισθήματα και δεν πρέπει να ταράζεται κανείς τόσο για μια πολιτική εκδήλωση, επομένως συμβουλή μου είναι να ηρεμήσει πίνοντας ένα αφέψημα, ή χυμό πορτοκάλι. Θα βοηθούσε να λύσει κανένα σταυρόλεξο επίσης και έτσι να ξεκολλησει από το πληκτρολόγιο το οποίο αν κρίνω από το μένος μάλλον θα το έχει σπάσει….
    Καλησπέρα !!!

  • Είτε είσαι με τον Κωνσταντινίδη είτε όχι πρέπει να παραδεχτούμε ότι έσκισε η εκδήλωση. Τα αυτοκίνητα δεν χωρούσαν να παρκάρουν.

  • Εάν αυτό είναι δημοσιογραφία αγαπητή χύτρα, θλίβομαι!!!
    Αλλού το δέντρο 🌲 , αλλού το δάσος και αλλού η είδηση και η ενημέρωση. Ντροπή υποτιμάτε την νοημοσύνη μας

  • Στο χωριό μου λένε:
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού….

    Καλά είναι δυνατόν?

    Όπως και να έχει οι πολίτες τον τίμησαν.

    Ας τολμήσουν και άλλοι παρόμοια εκδήλωση και μετά σχολιάστε αξιότιμοι σχολιαστές!!!!!

    • Ο/Η Ναι ζηλευουμε τις σελφι και τις βολτες στην Αθηνα γι αυτο σας κατηγορουμε τον φωστηρα σας αχαχαχα ελεος! λέει:

      Στο χωριο σας κυρια μου σας εχουν πει οτι εκτος απο το αποτελεσμα στη ζωη υπαρχει και το αιτιο?
      Τουτεστιν περιμενουμε να μας πειτε εσεις που πηγατε φαγατε και ηπιατε τζαμπε για ποιο λογο εκανε την εκδηλωση αυτη ο κυριος μονιμος κατοικων Αθηνων και Θεσσαλονικης που 3 χρονια τωρα…δεν εκανε τιποτα για την περιοχη και τωρα που κοντευουν οι καλπες σας ειπε ελατε να σας ταισω και να σας ποτισω μπας και σας πιασω πορτα για τον χειμωνα που λεει ενα αλλο ρητο… η πιο απλα μπας και με ξαναψηφισετε.

  • το γραφειο επιασε δουλεια κ εριχναν τηλ παντου…

    Δεν προσφερε τιποτα μεχρι τωρα ο Σταθης…ξεκαρφωτος ειναι ο ανθρωπος με την περιοχη, θα τους κερασουμε σου λεει κατι θα με ψηφισουνε….

  • Πονάει που μάζεψε τόσο κόσμο ε;
    Την απάντηση σε ότι λέτε την έδωσε ο κόσμος.
    Μετά από αυτό που έγινε, πρέπει να έχει πολύ θράσος για να τον σχολιάζει κάποιος όπως εσείς. Ο κόσμος το έδειξε ποιον θέλει πρώτο.

  • Στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ για τον εαυτόν μου, υπάρχουν όμως και αυτοί που τους αρέσει να σχολιάζουν όλους τους άλλους (και ιδιαίτερα αυτούς που ξεχωρίζουν προς το καλύτερο), εκτός αν είναι η βασική τους βιοποριστική εργασία, οπότε πάω πάσο.
    Καλή συνέχεια στους πικρόχολούς σχολιαστές, οι οποίοι αναδεικνύουν, άθελα τους αυτό που θέλει να αναδείξει ο κύριος Στάθης …

  • Αν πάρεις τηλέφωνα σε 5000 ψηφοφόρους και έρθουν οι 500 δεν το λες και “δεν ξανάγινε”. Με άλλα λόγια ξεκαβαλήστε κάποιοι και ασχοληθείτε με την ουσία γιατί η απόσταση από την περιφρόνηση του κόσμου είναι μικρή

  • Παντού συζητάνε ότι ειναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ απο βουλευτή και μάλιστα χωρίς να είναι εκλογές και κάποιοι προσπαθούν να την εξαφανίσουν και να την υποτιμήσουν. Αυτα θυμώνουν τον κόσμο να το θυμάστε.

  • Τι δεν καταλάβατε όλοι εσεις που γραφετε τόσο καιρο ότι ο Κωνσταντινίδης δεν θα ξαναβγεί. Ποιό καλή απάντηση από αυτή που έδωσε ο κόσμος με τη συμμετοχή του δεν υπάρχει. Σας απάντησε και σας έδειξε ποιά είναι η πρώτη επιλογή του στο νομό. Τα άλλα λόγια και οι ειρωνείες ίσα ίσα που συσπειρώνουν τους φίλους του.

  • Πραματι ειχε πολυ κοσμο και αυτο ειναι υπερ του παρολη την ακριβεια την ανεργια τους μισθους πεινας τη φθορα του μητσοτακη φαινεται να ειναι αγαπητος δεν τον ψηφισα και δεν εχω σκοπο να τον ψηφισω γιατι η κυβερνηση αυτη εχει φτωχοποιησει ολη την ελληνικη κοινωνια και ακομη δεν ειδαμε τιποτα

  • Ξυδιιιιιιι!!!! Κερναμε,λεμε .Α ρε Σταθη τι τους εκανες,παρκαρισμενα αμαξια ως στην σχολη του ΟΑΕΔ??!!

    • Μη το σπαταλας το ξυδακι τοσο ευκολα θα σου χρειαστει την βραδια των εκλογων οπωσδηποτε!

      Θα σου λεγα τι μας εκανε ο κυριος τζενγκα τρολακι μου αλλα λογω οτι δεν γινεται εδω για να μην κοπει το σχολιο βαλε την φαντασια σου να δουλεψει τι εννοω. Και για να τελειωνουμε με το μπλε παραμυθακι σας , κι εγω αν αυριο κλεισω το καθε Πλαζα και πω ολα κερασμενα και πληρωμενα οτι φατε και οτι πιειτε δεν θα μαζεψω 500 ατομα απ τα Καμβουνια αλλα 1,500 συν οτι θα ερθουν κι απο αλλους νομους. Αντε ανοητε σας ταιζουν σανο και χορταινετε και νιωθετε και ευχαριστημενοι.

  • Με το επίδομα θέρμανσης τι έγινε Σταθακο… Γιατί δεν δόθηκε παράταση για τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης; Γιατί οι πολίτες Κοζάνης κ Πτολεμαΐδας να χάσουν το μισό επίδομα… ; ενδιαφέρθηκες καθόλου…; Θριαμβολογουμε για μια ανούσια εκδήλωση τάχα τα ψηφοφόρων αλλά εκεί που πραγματικά χρειάζεσαι αδιαφορείς… Κοντά οι εκλογές…. Ξέρεις τι θα πάρεις… Ότι πήρα κ εγώ απ’ το επίδομα… (Τα πληρωμένα παπαγαλάκια να δω τι θα απαντήσουν)

    • γιατί με την βενζίνη είδες να γίνεται κάτι; δεν τους νοιάζει έδωσαν σε ελάχιστους 13 ευρώ τον μήνα και καθάρισαν οι άριστοι. Τώρα λένε για δημοσιονομικό χώρο ενώ υπάρχει τεράστιος χώρος για αποθήκευση χρημάτων από τους ολιγάρχες φίλους της κυβέρνησης να ληστεύουν τον λαό.

  • Κάποιοι κέρδισαν κάποιοι εχασαν.
    Ο βουλευτής πήρε μεγάλο ρίσκο σε δύσκολη εποχή και είναι ο μεγάλος κερδισμένος γιατί τέτοια συγκέντρωση δεν έχει ξαναγίνει. Η ΝΔ τοπικά πήρε απρόσμενα μεγάλη ώθηση και πρέπει να την κεφαλαιοποιήσει. Και όσοι πήγαν κέρδισαν κάποιες αλήθειες.
    Κάποιοι άλλοι έχασαν τον ύπνο τους γιατί πίστευαν ότι δεν θα πάει κόσμος και έκαναν ό,τι μπορούσαν γι’ αυτό.
    Κάποιοι έχασαν και τη λίγη αξιοπρέπεια που τους είχε μείνει.

  • EΔΩ ΠPOOΔEYTIKOΣ ΔHMOΣIOΓPAΦOΣ THΣ ΠEPIOXHΣ ΓIA NA KANEI ΣΠEKOYΛA EΓPAΨE OTI H EKΔHΛΩΣH HTAN ME ΠONTIAKA TPAΓOYΔIA…. ENΩ HTAN ENA ΠONTIAKO KAI ENA MIKPAΣIATIKO ΓIA THN HMEPA THΣ ΓENOKTONIAΣ KAI TA EKATO XPONIA AΠO TH MIKPAΣIATIKH KATAΣTPOΦH. ΠOΣH KATANTIA. ΠOΣO ΠIO XAMHΛA.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.