Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 29/5 και την Τρίτη 31/5 σε περιοχές του Δήμου Κοζάνης

27 Μαΐου 2022
09:28

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 29-05-2022 θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 13:00 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του Δ. Κοζάνης:

ZΕΠ, βιοτεχνία κου. Κουκουτάρη ΑΛΦΑ, περιοχή Αγίου Χαράλαμπου προς Βατερό, Αερολιμένα Κοζάνης, Λευκόβρυσης και Βορειοανατολικό τμήμα Κρόκου.

 Επίσης, την Κυριακή 29-05-2022 θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 12:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του Δ. Κοζάνης: Πτελέας, Οινόης, εργοστάσιο κ. Δεληβάνη.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Τρίτη 31-05-2022 θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 15:00 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του Δ. Κοζάνης:

Αγία Παρασκευή, Ροδιανή, Κτένι, Κερασιά, Αιανή,

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

5 σχόλια

  • ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ………… ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΕΣ………… ΠΩΣ ΘΑ “ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ” ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ????? ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ?????? ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ?????????? ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ………… “ΣΠΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ “ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ………………

  • ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ” ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ……………. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ”……………….

  • Το βιολί τους στο ΔΕΔΔΗΕ. Κάθε Κυριακή τον ίδιο χαβά. Ρωτήστε αν ξέρετε κόσμο σε άλλες χώρες-πόλεις αν τους κόβουν το ρεύμα κάθε Κυριακή να σας πουν. Ξεκινήστε από Αλβανίες-Βουλγαρίες-Σερβίες και θα σας κοιτάν με απορία. Μην τα πέιτε παραέξω, μόνο στο Μπανανιστάν αυτά

  • Το δίκτυο είναι παμπάλαιο πρέπει να γίνει. Δεν εισαι ο μόνος αλλοι έχουν μαγαζιά κτηνοτροφικές μονάδες – μικρά παιδιά τι να πουν; Γεννήτρια η τον πας στον πλησιέστερο νοσοκομείο για εκείνες τις ωρες

    • “ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ” ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ……… ΣΕ ΔΕΗΤΖΗΣ ΜΟΥ “ΦΕΡΝΕΙΣ”………….. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΑΝΤΕ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ”????????? ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ………… ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ……… “ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ” Ε “ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ” ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.