kozan.gr: Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Κουρί Κοζάνης: “H κατάσταση στο περιαστικό δάσος ΚΟΥΡΙ έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο” (Φωτογραφίες)

27 Μαΐου 2022
15:19

 

Ως πολίτης της Κοζάνης ήθελα απλά να σας ενημερώσω και να καταγγείλω ότι η κατάσταση στο περιαστικό δάσος ΚΟΥΡΙ έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Τα παιδιά μας δεν μπορούν πλέον να παίξουν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην παιδική χαρά εξαιτίας από τα χόρτα και τα σκουπίδια που υπάρχουν. Εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και τα χόρτα έχουν φτάσει σε κάποια σημεία 1.5μ ύψος με αρκετούς κινδύνους να παραμονεύουν από ερπετά, έντομα μέχρι κίνδυνος πυρκαγιάς μιας και αρκετοί “μάγκες Ελληναράδες” συμπολίτες μας προτιμούν να ανάψουν φωτιά για να ψήσουν όχι στα ενδεδειγμένα πετρόχτιστα σημεία αλλά οπουδήποτε αλλού. Που είναι οι “κύριοι” αρμόδιοι να επιληφθούν; Σας παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες μήπως και ιδρώσει το αυτί κανενός υπευθύνου αλλά δεν το πιστεύω. Πραγματικά είναι για ΛΥΠΗΣΗ.

 

20 σχόλια

  • Μετά από καιρό επισκέφτηκα το Κουρι και πραγματικά θαύμασα την ανακαίνιση του,ωραίος χώρος για μια καθημερινή απόδραση!!!
    Είναι στο χέρι μας σαν πολίτες να το κρατήσουμε ζωντανό!!!
    Οι αρμόδιες αρχές όπως στα περισσότερα γιατί μην ξεχνάμε είμαστε στην Ελλάδα,απλά άχρηστοι και άσχετοι!!!!
    Το τελεφερίκ ποιος τιτανομεγιστος το έφτιαξε έτσι,άκρως επικίνδυνο και απαγορευτικό!!!!
    Φενεται από μακριά ότι ήταν υπόθεση μιας γρήγορης αρπακολλας και ότι μπορέσει ο καθένας να φάει!!!!

  • Οι νοικοκυραιοι όταν φεύγουν αφήνουν τα πάντα πίσω και μπορεί οι ίδιοι να διαμαρτυρωντε!! Πρακτική του ελληναρα!!!

  • Φέρουμε ευθύνη όλοι για τα σκουπίδια
    Καμία δικαιολογία
    Ο κάθε νεοέλληνας θέλει και έναν υπάλληλο από πίσω του να καθαρίζει τις ακαθαρσίες του,έλεος!!!

  • Σήμερα πήγα και εγώ με τα παιδιά.Τα χόρτα όντως σε πολλά σημεία πολύ μεγάλα, το τελεφερίκ είναι μία χαρά,πετύχαμε και συνεργείο του δήμου που άδειαζε τα σκουπίδια οι τουαλέτες όμως όλες κλειδωμένες και το πρωί είχε δύο νηπιαγωγεία εκδρομή μαζί με τους γονείς

  • Για να μην μιλήσουμε και για τα αδέσποτα σκυλιά που την τελευταία φορά που πήγαμε ήταν μέσα στην παιδική χαρά και γάβγισμαν και φοβόντουσαν τα παιδιά να παίξουν…(εν τω μεταξύ 2 μέτρα τα σκυλιά)

  • Το ψήσιμο στην ύπαιθρο και γενικά το άναμμα φωτιάς απαγορεύεται από 01 Μαίου μέχρι 31 Οκτωβρίου. Οπουδήποτε, ακόμη και στα πετρόχτιστα σημεία. Προς ενημέρωση γιατί το συγνώμη δεν το ήξερα δεν ισχύει. Τα πρόστιμα ξεκινάν από 300€ στην καλύτερη

  • Και να ήταν μόνο αυτό…. Στην επισκόπου Βενιαμίν τα δέντρα μπήκαν μέσα στα μπαλκόνια και τα κλαδιά μπλέχτηκαν με τα καλώδια της ΔΕΗ, ο αέρας καλά κρατεί και τα καλώδια είναι ζήτημα χρόνου να πάθουν ζημιά.

  • Μιλήστε και λίγο στα παιδιά σας… πρόσφατα είδα παιδί να πετάει έτσι απλά την συσκευασία κρουασάν και όταν του έκανε κάποιος παρατήρηση τον κοιτούσε σαν εξωγήινο…. ούτε κατάλαβε γιατί του έκανε παρατήρηση.
    Όλοι εσείς οι πεντακάθαροι στα σπίτια σας σεβαστείτε τον δημόσιο χώρο

  • ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΙΝΟΣΕΙ

  • Στις φώτο δε φαίνεται ιχνος σκουπιδιών. Φαίνεται όμως, στην ανάρτηση, η διάθεση για γκρίνια άνευ λόγου και αιτίας. Τα χόρτα στα περιαστικά δάση δεν κόβονται. Δάσος είναι, οχι το παρκάκι της γειτονιάς.

    • Λοιπόν “μάγκα” δεν φαίνεται ίχνος σκουπιδιών,όπως λες,γιατί πριν από λίγο εγώ τα είχα μαζέψει για να παίξει το παιδί μου σε καθαρό μέρος.Αν έπρεπε να τα είχα αφήσει για να τα δείτε κάποιοι που πιστεύετε μόνο όταν το βλέπετε με τα μάτια σας τότε sorry την επόμενη φορά θα τα αφήσω τα σκουπίδια εκεί που είναι.Και ΝΑΙ εγώ είμαι αυτός που έκανα την καταγγελία στο kozan και αν νομίζεις ότι έχω διάθεση για γκρίνια χωρίς λόγο σε πληροφορώ ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Αυτά τα ολίγα😠😤

  • Κι εγώ το επισκέπτομαι μια φορά την εβδομάδα και βρίσκω κάπως υπερβολική την ανάρτηση. Ο χώρος είναι ευπρεπης και μάλιστα ένας ευγενής κύριος, υπάλληλος μάλλον του Δήμου, μας έχει μοιράσει και ένα φυλλάδιο με τους κανόνες του πάρκου. Στο φυλλάδιο αναγραφοταν ότι επιτρέπεται το άναμμα φωτιάς για ψήσιμο στους πετροχτιστους μόνο χώρους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.