Γ’ Εθνική: «Μπουρλότο» στα μπαράζ – H απόφαση του CAS που φέρνει τα πάνω κάτω – Η Κοζάνη κέρδισε την πρώτη μάχη στο CAS, το οποίο ζητά από την ΕΠΟ να περιμένει να εκδικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση

27 Μαΐου 2022
23:42

 

Μπάχαλο προκαλείται στα μπαράζ Γ’ Εθνικής, παρόλο που βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική και το Σάββατο (28/5) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 4η στροφή. Η Κοζάνη κέρδισε την πρώτη μάχη στο CAS, το οποίο έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα για το «μπλοκάρισμα» της διαδικασίας των μπαράζ.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο καλεί την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία, χωρίς να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου μήνα.

Στην Ομοσπονδία περιμένουν να λάβουν και επίσημα την απόφαση στα χέρια τους και αυτό που θα κάνουν είναι να αναβάλουν μόνο το παιχνίδι του Μακεδονικού και όχι ολόκληρη την αγωνιστική. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και απόψε το βράδυ.

Το τι θα γίνει, εφόσον η Κοζάνη δικαιωθεί τελικά, θα το αποφασίσει η Ομοσπονδία, χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει πως θα εξελιχθεί η διαδικασία των μπαράζ.

onsports.gr

Δείτε την απόφαση του CAS:

6 σχόλια

  • Κρατήστε μικρό καλάθι. Η απόφαση αυτό που λέει είναι ότι συντρέχει λόγος να ανασταλούν τα μπαράζ μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής. Μπορεί να εκδικαστεί η προσφυγή και να μην γινει δεκτή η προσφυγή. Υπομονή και θα δούμε

    • Αν οι δικαστές του CAS δεν έβλεπαν κάτι μεμπτό στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων δεν θα δεχόταν καν την προσφυγή της Κοζάνης. Το ότι δέχτηκαν να την εκδικάσουν και δέχτηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα είναι θετικό για την Κοζάνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι