Eπωνυμη επιστολή αναγνώστη: Τι δεν πάει καλά στο Δημαρχείο;

28 Μαΐου 2022
13:04
Τι δεν πάει καλά στο Δημαρχείο και δεν γίνεται καμία διαχείριση αδέσποτων  ζώων; Στις 15-07-2021 προκήρυξε πρόγραμμα 10 μηνών.Το είχατε  αναφέρει και εσείς εκφράζοντας  μεγάλη ικανοποίηση. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.Με αριθμό απόφασης  228/2022 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ,η οποία αναρτήθηκε στις 03-05-2022 στο διαδίκτυο,ανατέθηκε στην κτηνίατρο Ζιώγου Βασιλεία η διαχείριση των αδέσποτων ζώων.Γιατί αυτή η καθυστέρηση; Από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι σήμερα 28-05-2022 καμία δραστηριότητα του Δήμου. Τα αδέσποτα υπάρχουν στους δρόμους και στις πλατείες.
Μάρκος Άγγελος
Κτηνίατρος

30 σχόλια

  • Γιατί δεν επεμβαίνει ο Εισαγγελέας;Πόσοι ακόμα πρέπει να διαμαρτυρηθούν για να δουν ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και καιρό!

  • Τα αδεσποτα δεν τα διμοιουργησε ο Δήμος και ο δήμαρχος τα δυμιουργησαν οι δημότες με την προστασία από της φιλόζωικες οργανώσεις

  • Ανυπαρκτοι ολοι τους ακομα και η αντιπολιτευση!Δυστυχως ομως και αυτοι που ακουγονται, ο ενας χειροτερος απο τον αλλο!Κριμα!!!Θα καταληξουν να ζουνε μονο παπουδες στην Κοζανη!

  • Τι να πάει αλά τστο πρόγραμμα καλά αφού όπως το διαχειρίζονταν πριν χρόνια έτσι το διαχειρίζοντε και σήμερα. Η ίδια αποτυχημένη συνταγή με τα ίδια πρόσωπα.

  • Αφού λοιπόν ξεπούλησαν “άδολα” χιλιάδες στρέμματα δημοτικών εκτάσεων σε εταιρείες φωτοβολταϊκών…θα μαζέψουν μερικά αδέσποτα θα βάψουν τις διαβάσεις των πεζών και όλα καλά.

  • Προτιμάνε να πληρώνουν τα πρόστιμα που επιβάλλονται από τα δικαστήρια παρά να κάνουν το σωστό

  • Ο…. πολύς Μαγγιρίδης τι λέει;;Αν δούνε ψήφο όλοι αυτοί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,εμένα να μου περάσουνε χαλκά για αγριογούρουνα!!!

    • Καλα, κελαηδατε τωρα μια χαρα, αλλα την ωρα των εκλογων, παλι αυτους θα ψηφισετε. Και θα τσακωνεστε και με τους “αλλους” και θα χαιρεστε σαν κοκορια οταν ξαναψηφιστουν!
      Παλια δ’λειά…

  • Το μόνο που πάει καλά στα Δήμο είναι τα φωτοβολταϊκά……με τα σκυλιά θα ασχολούνται και τα σαμαράκια που σακατεψαμε τα αυτοκίνητα μας……

  • Τι είναι αυτό το Δημαρχείο υπάρχει στήν Κοζάνη το κτίριο 🏢 αυτό καλήτερα να το νοικιάσουν για καφέ παρά για
    Δημαρχείο πιο Πόλα λεφτά θα βγάλουν

  • Μόλις δέχθηκα επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά στην αρχή της οδού για το Ξενία έλεος κύριοι!!!

  • Το θέμα με τα αδέσποτα το έχουν ξεφτιλισει.. φοβάται ο κοσμος να περάσει απο συγκεκριμένα σημεία..την μητέρα μου την ορμιξαν δυο φορές..ας βγει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του..

  • Για τα αδέσποτα φταίνε οι κτηνοτρόφοι και οι κυνηγοί. Έγινε ποτέ έλεγχος σε αυτούς ??? Από 50 σκυλιά έχουν, ανεξέλεγκτα, όσα δε θέλουν τα διώχνουν ή παρατάνε κουτάβια σε όλη την πόλη. Οι δημότες και οι φιλοζωικές προσπάθεια κάνουν ωστε να στειρώσουν μερικά από αυτά.

    Όσο η αστυνομία κωφευει και δεν ελέγχει τους τσοπάνηδες και τους κυνηγούς τα ζώα θα πολλαπλασιάζονται και το πρόβλημα θα υπάρχει για πάντα.

    Όσο για το Δήμο οι άνθρωποι είναι ανήμποροι, ανάπηροι, ανεύθυνοι

  • Τα ζώα πρέπει να πολλαπλασιαζονται και να υπάρχουν ανάδοχοι με το αντίστοιχο ποσό. Για 10 μήνες ένα εντυπωσιακό πόσο πλέον ΦΠΑ. Δηλαδή δεν κάνω τπτ και τα τσεπωνω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.