Επικίνδυνες λακκούβες στο δρόμο Ρυμνίου – Τριγωνικού (Φωτογραφίες)

26 Μαΐου 2017
07:57
Κανένα σχόλιο

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, διεύρυναν τις λακκούβες στο 3ο χλμ Ρυμνίου – Τριγωνικού (λίγο πιο πάνω από το γνωστό σημείο στένωσης του δρόμου, λόγω κατακρήμνισης τμήματος του οδοστρώματος), και τις έχουν καταστήσει πλέον πολύ επικίνδυνες για τους διερχόμενους οδηγούς. Στη μεγαλύτερη από τις δυο, το άνοιγμα κυμαίνεται από 80-120 εκατ. και το βάθος περί τα 10-12 εκατ..

lakk255 1lakk255 2

ΥΓ. Ένα άλλο -συνηθισμένο- πρόβλημα λόγω των βροχοπτώσεων, στον ίδιο δρόμο και στον ανισόπεδο κόμβο προς τα Καμβούνια,  είναι η συσσώρευση φερτών υλικών στο οδόστρωμα, που επίσης αυξάνουν την επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

lakk255 3lakk255 4

mikrovalto.gr 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.