Ολυμπία Τελιγιορίδου για τα ψέματα της ΝΔ για το φράγμα Νεστορίου: «Ανθρακας ο θησαυρός»

1 Ιουνίου 2022
11:32
Η ΝΔ νομίζει πως οι πολίτες της Καστοριάς είναι μειωμένης αντίληψης, γι’ αυτό πιστεύουν πωςμπορούν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί.Πριν την χθεσινή πολυδιαφημισμένη συνάντηση τους στο ΥΠΑΑΤ φρόντισαν και έκαναν μεταξύτους μια κούρσα ταχύτητας, για το ποιος θα χρεωθεί μια πιθανή θετική εξέλιξη για το φράγμαΝεστορίου. Πολύ γρήγορα αποδείχθηκε πως κανείς τους δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά με το θέμακαι περίμεναν τη λύση να έρθει από μόνη της.Αφού, λοιπόν, κανόνισαν μια συνάντηση στην πλατεία Βάθης παρουσία όλων των τοπικώνθεσμικών εκπροσώπων, έπεσε αμέσως το προσωπείο της ανεπάρκειάς τους τόσο σε τοπικό,όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι σε τρεις μήνεςτο Υπουργείο θα διορίσει μια επιτροπή και μετά αυτή η επιτροπή θα διαπραγματευθεί με τηνεταιρεία το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει η εταιρεία από τη δίκη που κέρδισε σταδικαστήρια το 2020.Γιατί εδώ και 2 χρόνια, από το 2020 μέχρι σήμερα, δεν συστάθηκε αυτή η επιτροπή; Γιατί καθυστέρησαν δύο χρόνια; Τι περίμεναν;Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν κάποιοι στην Αθήνα και εδώ και καθυστερούν το έργο;Φοβούνται να συγκρουστούν με την εταιρεία; Να θυμίσουμε πως πρόκειται για την ίδιαεταιρεία που η ΝΔ ικανοποίησε τα χατίρια της για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, χατίρια με τοαζημίωτο βέβαια, που κόστισαν στον ελληνικό λαό 50 εκατομμύρια ευρώ! Προεκλογικά, όλα ανεξαιρέτως, τα στελέχη της ΝΔ δήλωναν με βαρύγδουπο ύφος ότι σε έναμήνα ξεκινάει το έργο. Από τότε, εδώ και τρία χρόνια, προσπαθούν να κερδίσουν πολιτικόχρόνο και κάθε μήνα λένε πως τον επόμενο μήνα το φράγμα Νεστορίου ξεκινάει.
Συνεχίζουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, κοροϊδεύοντας τους Καστοριανούς. Οσο μάλιστα γιατο άλλο φράγμα της Διποταμίας, ήδη το έριξαν στις καλένδες, παρά το κατά καιρούς δήθενενδιαφέρον τους.Αλλά όπως λέει και ο λαός μας: “Οποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει”.Αυτό πλέον το γνωρίζουν οι πολίτες της Καστοριάς, γι’ αυτό η ΝΔ θα βρει στις κάλπες τααποτελέσματα των υπερφίαλων ψεμάτων της.Ολυμπία Τελιγιορίδου

14 σχόλια

  • Και να ‘ταν τα μόνα ψέματα που έχουνε πει καλά θα ήταν
    ολόκληρο το κόμμα τους είναι το ψέμα το ίδιο από πρωθυπουργό μέχρι το τελευταίο δεξιοτρολ τι να λέμε τωρα…!!
    Ευτυχώς σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές και θα απαλαγούμε μια και καλή απ’τους σαλτιμπάγκους φασίστες!

    • Ζησε τον μυθο σου εσυ,καλα εισαι εκει στο συριζαιικο σενεφακι σου!!! Ο τσιπρας θα ξαναγινει πρωθυπουργος οταν ανατειλει ο ηλιος σπο την δυση!!!!

      • Κι εσυ ζησε τον δικο σου μυθο τον νουδουλικο εκει με τις φθηνοτερες ενεργειες που δεν καταναλωνονται ποτε…και κοιτα να δεις την ζωη ολιστικα οτι σας λεει ο αλλος εκει με τα 38 ακινητα… χαρειτε τον λιγο ακομα γιατι τωρα που τον ετοιμαζουν για γενικο γραμματεα στο ΝΑΤΟ θα πει μπαι μπαι απ το Μαξιμου αρον αρον! Ρε…αμα ξαναπαρει το Κουλο αυτοδυναμια εγω θα κοψω το κεφαλι μου!

        • Ρε τιτανοτεραστιε μεχρι τωρα μας επρηζες οτι ο μητσοτακης θα χασει τις εκλογες και τωρα μας λες οτι δεν θα παρει αυτοδυναμια? Τι εγινε αρχισες να προσγειωνεσαι στον πλανητη γη? Οσο για την αυτοδυναμια για να μην αγωνιας δεν θα την παρει στις πρωτες εκλογες αλλα θα την εχει στις επαναληπτικες!!! Αντε καλο καλοκαιρι συντροφε!!!!

      • Πράγματι ετσι ειναι!
        Γι αυτο σταματα να ζεις με ψευδαισθησεις
        μια φορα εγινε το λαθος και κοιμηθηκε ο θεος και εγινε κυβερνηση ο γονος του Χαρβαρντ
        δευτερη δεν θα υπαρξει.

          • Τιποτα αλλο καινουργιο εχεις να μας πεις? Κατα τα αλλα εγω τα λεω τα ιδια?
            Καθε μερα τα ιδια απαντατε
            ε γραψτε οτι θελετε συνδεμενους σας εχω…
            θα λεω την γνωμη μου οσο κι αν ποναει μερικα δεξιοτρολ καλοταισμενα και καλοβολεμενα. Κλαψε τωρα!

        • Ο θεος κοιμηθηκε οταν εγινε πρωθυπουργος ο παραμυθας και ο πινοκιο της πολιτικης τσιπρας πρωθυπουργος!!! Μετα απο 100 χρονια παλι!!!!

          • Παραμυθας πινοκιο
            μπραβο ναι σωστοι ορισμοι για να περιγραψουν τον γονο σου που αν δεν λεγοταν μητσοτακης δεν θα ηταν ουτε καφετζης στη βουλη. Να προσθεσω και τα κλοουν ημιπαραφρων λουδοβικος και αλλα πολλα.

            Ξυπνα κακομοιρη αυτοδυναμια δεν ξαναπαιρνεις και αποχαιρετα τον Μωυση τον κλουβιο που χανεις.

      • Ο/Η Συνεχίστε νουδουληδες την καταντια σας να γελαμε και εμεις με την κατρακυλα σας!! λέει:

        Απο ποιον να φαω καζουρα ρε μπεμπεκο?
        Απο τους ηττημενους που κατα 99% θα εξαφανιστειτε ολοι και δεν θα απαντατε?
        Η μηπως εσυ μετα την παταγωδη ηττα σου απο Εβρο μεχρι Κρητη του μπλε συρφετου σου θα εχεις τοσο θρασος να μιλας?
        Ρε ξυπνηστε ρε φουκαραδες….αλλο τι να σας λενε οι Λιτσες Πετσα και τα καλοταισμενα ΜΜΕ της Αθηνας και αλλο πια ειναι η πραγματικοτητα.

  • ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ Η ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΥΝΕΡΝΟΥΣΑΤΕ
    ΑΛΟΙΩΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΣΤΕ

  • 5 χρονια εισασταν ρε ολυμπιτσα γιατι δεν το λυνατε εσεις οι ικανοι;μονο παχια λογια εισαι και ευτυχως ειστε παρελθον,εισαι το παλιο πασοκ που τωρα μας το παιζεις το καινουριο,σε ξερουμε χρονια ειχες θεση οπως γενικη γραμματεας στο υπουργειο μακεδονιας-θρακης με υπουργο μαγκριωτη και τωρα μας κουνας το δαχτυλο με τον τσιπρα,ελεος.Πολιτικος παλιας κοπης εισαι δυστυχως για την καστορια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.