Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Δαφνερού προς όρια Π.Ε. Γρεβενών»

3 Ιουνίου 2022
10:43

 

 

   Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Δαφνερού προς όρια Π.Ε. Γρεβενών», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

   Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 305.355,63€ (με Φ.Π.Α.) και

χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ041 της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

   Με το παρόν έργο πρόκειται  να επισκευαστεί  και  να συντηρηθεί ο δρόμος από την Τ.Κ. Δαφνερού έως τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, συνολικού μήκους 3.900m. Το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου είναι διανοιγμένο και στρωμένο με αμμοχάλικο.

   Το έργο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για ανακατασκευή και διαμόρφωση του υπάρχοντος καταστρώματος της οδού σε όλο το μήκος της, διαπλάτυνση της οδού, καθαρισμό και διαμόρφωση τάφρων απορροής ομβρίων και ερεισμάτων, κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών έργων, εργασίες ασφαλτόστρωσης και εργασίες σήμανσης.

   Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει την υλοποίηση σημαντικών έργων

υποδομής του πρωτογενούς τομέα, με σκοπό του έργου  την  εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και η εξασφάλιση της πρόσβασης στα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, στα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.