Γιώργος Αμανατίδης: Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τη χρηματοδότηση, με τη μορφή κρατικής ενίσχυσης, των παραγωγών γουνοφόρων ζώων

3 Ιουνίου 2022
11:29

Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τη χρηματοδότηση, με τη μορφή κρατικής ενίσχυσης, των παραγωγών γουνοφόρων ζώων. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη την οποία προωθήσαμε συστηματικά σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του κλάδου της γούνας, τους οποίους ευχαριστώ, όπως και την πολιτική ηγεσία, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι πληρωμές προς τους δικαιούχους, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα πρέπει να γίνουν μέχρι 30/06/2022 σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να μεριμνώ μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την καταβολή της ενίσχυσης.

 

 

 

 

4 σχόλια

  • κ.Αμανατίδη, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση που είχε με τον κλάδο της γούνας στα Λιβερά ενημέρωσε τους εκπροσώπους του κλάδου για την προώθηση και πορεία υλοποίησης του μέτρου.
    καλή η προσπάθεια και σίγουρα ενδιαφερθήκατε..Αλλά θέμα που έλυσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να προσπαθείτε να το εμφανίσετε δικό σας. νισάφι..

    • Φίλε μου από τα Λιβερά… επειδή ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα να ξέρεις ότι ο Π/θ και ο κάθε Π/Θ ενημερώνεται πριν πάει σε οποιαδήποτε περιοχή από τους αντίστοιχους υπουργούς και συμβούλους.
      Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα τρέχει για το συγκεκριμένο θέμα ο ίδιος. Απλά από εκεί και πέρα προχωρά ή δεν προχωρά χωρίς κανένας Π/Θ να τρέχει κάθε τι που υπόσχεται…

  • το ενδιαφερον του Αμανατιδη ειναι πραγματικο!! προσπαθει κ προωθει οσα μπορει, οτι ο ΠΘ ηταν ενημερος δεν σημαινει οτι το ελυσε ο ιδιος, κατι επρεπε να πει στην επισκεψη του!!!

    ο Αμανατιδης ενδιαφερετει κ αυτο φαινεται

  • ακόμα να δοθεί λύση με τα τιμολόγια της τηλεθέρμανσης. η εφαρμογή για υποβολή παραστατικών είναι κλειστή. ας γίνει και εδώ μια παρέμβαση πιο έντονη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.