Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα 5:00 μ. μ. η Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Σωματείου συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Δυτικής Μακεδονίας στη Λέσχη Ποντιακού Πολιτισμού

3 Ιουνίου 2022
13:13
Κανένα σχόλιο

Μετά από 2 χρόνια καραντίνας και αδυναμίας πραγματοποίησης Γενικών Συνελεύσεων θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου με θέματα:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και Πρόγραμμα Δράσης.

  2. Ενημέρωση για τις δικαστικές εκκρεμότητες.

  3. Για τα συνταξιοδοτικά.

  4. Για τα τιμολόγια του ρεύματος

  5. Για την απολιγνιτοποίηση στην πορεία της ΔΕΗ.

  6. Απόφαση για διοργάνωση Ειδικής Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση του καταστατικού.

Για τη Συνέλευση επιλέξαμε ένα μεγάλο χώρο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την προστασία των συμμετεχόντων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.