O Γιώργος Αμανατίδης για την «κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα προϊόντα γούνας»

4 Ιουνίου 2022
10:52

Στο πλαίσιο στήριξης του κλάδου, τα τελευταία χρόνια είχαμε ως πάγιο αίτημα την «κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα προϊόντα γούνας».

Το θέμα θέσαμε σε αρκετές συσκέψεις στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο Αποστόλη (εδώ και εδώ), μαζί με τους εκπροσώπους του κλάδου της γούνας, ο οποίος το αντιμετώπιζε θετικά με προοπτική να ενταχθεί σε επίκαιρο νομοσχέδιο.

Το τελευταίο διάστημα και σε συνεχή συνεργασία μαζί του ολοκληρώθηκε η ρύθμιση η οποία εντάχθηκε ως άρθρο 79 στο Σχεδίου Νόμου με τίτλο «Αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών, εκσυγχρονισμός Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και άλλες επείγουσες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή χθες το βράδυ.

Άλλη μια προσπάθειά μας και δέσμευση έγινε πράξη.

Επόμενος στόχος της Κυβέρνησης είναι η στήριξη του κλάδου για την επιβίωσή του από τη μεγάλη επίδραση που είχε ο πόλεμος στην Ουκρανία, κάτι που είναι σε εξέλιξη.

12 σχόλια

  • Για το επίδομα θέρμανσης και τά λεφτά που χάνουν οι πολίτες που σε ψήφισαν θα κάνεις κάτι; Θα πιέσεις να ανοίξει η πλατφόρμα να καταθέσουμε τα παραστατικά ή όχι… Από δελτία τύπου κ πανηγυρισμούς χορτάσαμε.. χάνουμε χρήματα που δικαιούμαστε κ άλλοι Έλληνες πολίτες θα τα πάρουν… Εσείς ξέρετε τι θα πάρετε όταν έρθουν οι εκλογές…

  • Προϊόντα πολυτελείας στην Ελλάδα είναι: τα καύσιμα, η ενέργεια, οι μεταφορές και κοντεύει να γίνει και η Παιδεία. Πολυτέλεια για τους νέους είναι πια η Επιβίωση τους

  • Νουδουληδες επειδη ουτως η αλλως θα φατε παστελακι στις εκλογες και το ξερουν και οι πετρες φροντιστε να κρατησετε τον Αμανατιδη στις ταξεις σας γιατι ειναι ο μονος λιγο σοβαρος που εχετε
    ο ενας ειναι μονο για μουχαμπετια και αυτοπροβολη ο αλλος παιζει με αυτοκινητακια και ποδηλατακια απ την Αθηνα η αλλη εξαφανισμενη μια στα τοσα κανει εμφανισεις σε ασχετα και δευτεροντα θεματα… μονο ο Αμανατιδης σας ειναι λιγο πιο σοβαρος που κανει κατι διακριτικα χωρις πολλα φρου φρου και αρωματα. Παιζει να ειναι ο μονος που θα εκλεγει στο νομο Κοζανης.

    • Αφού σας αρέσει ο Αμανατιδης σας τον χαρίζουμε. Δικός σας είναι έτσι κι αλλιώς. Σε μας είδε πόρτα ανοιχτή και μπήκε. Μύρισε μαρμίτα.

  • Κάνε κάτι ουσιώδες που αφορά όλη την πόλη της Κοζάνης ,πιέστε την ΑΑΔΕ να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης που έκλεισε στις 15 Απριλίου ενώ εδώ έχουμε ακόμη χειμώνα.

  • και να θυμασαι ακομα αμανατιδη οτι θα ερθουν οι εκλογες..να δουμε γιατι για τον μητσοτακη ειαναι πιο σηματικη ουκρανια απο την ελλαδα.να δουμε γιατι πρεπει να πληρωνο το πετρελαιο και την βενζινα τοσο..και ασφαλωςοχι πωσ πινοκιο θα ξταν καλυτερος..αλλα υπαρχουν και αλλα οματ που ειναι νοιαζονται για την ελλαδα και τον ελληνα..να το θυμασαι αμανατιδη.απο αυτους που ψηφιζαν νε δημοκρατια..ενας ..ημουνα.

  • Από υποσχέσεις χορτάσαμε ένα είναι σίγουρο όταν θα γίνουν εκλογές θα έχετε σίγουρα την τύχη των προηγούμενων τεσσάρων βουλευτών
    Η μισθοδοσία σας αλήθεια αργεί όσο η υποσχέσεις σας προς τους πολίτες
    Αλήθεια για την ακρίβεια στα καύσιμα στα είδη πρώτης ανάγκης για την καθημερινότητα των Ελλήνων καμία συζήτηση
    Ο μεγάλος της δημοσιογραφίας μας έδειξε τον δρόμο να μην βάζουμε καύσιμα ακόμη και τον χειμώνα που έχουμε μέχρι και -20
    Ο.μεγάλος Αδωνης σιώπησε δεν έχει να μας δίνει τις λύσεις

  • Ναι συνεχίστε να επιδοτειτε το γδαρσιμο ζώων από επιχειρήσεις που δεν έχουν μέλλον (για αυτό και χρειάζονται συνέχεια επιδοτησεις και προσεγγιζουν αγορές κουλτούρας Κορέας)…αφού σαν νοοτροπία ζούμε ακόμα στις σπηλιές, ας μεταφερθούμε και κυριολεκτικά εκεί να γλυτώσουμε και τους λογαριασμούς ρεύματος και θέρμανσης…δείτε μπροστά και όχι κοντόφθαλμα και μικροπολιτικα και επιδοτειστε τους ανθρώπους να επιμορφωθουν και να στραφούν σε άλλες ενασχολησεις-π.χ.νεα υλικά φιλικά προς τον πλανήτη για την ένδυση… χρειαζεται επαναπροσαρμογη και μακροπρόθεσμη οπτική ώστε να υπάρχουν επιχειρήσεις που θα έχουν μέλλον ακολουθώντας τις εξελίξεις..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.