Νέα πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαίδας η Κούλα Πουλασιχίδου

5 Ιουνίου 2022
15:38
Κανένα σχόλιο

 

Αρχαιρεσίες στο Περιφερειακό Τμήμα του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Πτολεμαΐδας. Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 11 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσης Κούλας Πουλασιχίδου, για τη συγκρότηση σε Σώμα του Δ.Σ. , που προέκυψε από τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 29 Μαΐου 2022 . Μετά από διαλογική συζήτηση και κατόπιν διενέργειας φανερής ψηφοφορίας, οι 9 θέσεις αποδόθηκαν στους :

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΑΡΑΣΑΡΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ

-ΤΑΜΙΑΣ: ΖΑΦΕΙΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

-ΜΕΛΗ: ΚΟΥΡΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ , ΜΟΥΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΝΑΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΤΕΡΖΗ ΚΑΤΙΝΑ.

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος Κούλα Πουλασιχίδου ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα μέλη της νέας Διοίκησης , από τα οποία ζήτησε σύμπνοια και δημιουργικότητα, για την επίτευξη του ανθρωπιστικού έργου του ΕΕΣ και του Τμήματος Πτολεμαΐδας . Από την πλευρά της η απερχόμενη και επί 40 συναπτών ετών σημαντικής προσφοράς στο τιμόνι του Τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Πρόεδρος Ιωάννα Μοσχίδου – Ευαγγέλου , η οποία να σημειωθεί ότι δεν συμμετείχε στην παρούσα εκλογική διαδικασία , ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στο νέο Δ.Σ. , υποσχόμενη ότι θα βρίσκεται πάντοτε κοντά του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.