kozan.gr: Παράσυρση μαθήτριας στην οδό Ιωνίας στην Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Ιουνίου 2022
12:09

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11:45, το πρωί της Δευτέρας 6/6, στην οδό Ιωνίας στην Κοζάνη, όταν μια μαθήτρια (16 ετών), κάτω από αδιευκρίνιστες – για την ώρα – συνθήκες, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Κοζάνης, που διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, καθώς και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, εκ των οποίων το ένα μετέφερε τη μαθήτρια στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

13 σχόλια

    • Έτσι τρέχουν κ στο ΞΕΝΙΑ κι ενώ περπατάμε τόσος κόσμος αυτοί ακαθικτοι. Αλλά τι να πω που κ οι ζηταδες που έρχονται απλά βολτάρουν…

  • Εύχομαι να είναι καλά το κορίτσι καταρχήν, αλλά δυστυχώς οι οδηγοί τρέχουν μέσα στην πόλη δν τους ενδιαφέρουν οι πεζοί καθημερινό φαινόμενο φοβάσαι να περάσεις τον δρόμο έλεος δλδ λίγο.

  • Τρέχουν όντως σαν τρελλοί, σε στενά και σε στροφές, όπως και στις ευθείες, απορώ
    Μόλις γλιτώσαμε από έναν νεαρό σε στενό που βγαίνει στην Π Μελά

  • Παρα πολλοι περνανε τους δρομους ετσι… πρεπει επιτελους να μαθουν να περνανε απο τις διαβασεις πεζων!!!!

  • Τρέχουν σαν τρελοί λες και βρίσκονται σε πίστα και δεν υπολογίζουν τίποτα.
    Αν έρθετε ένα βράδυ στην Γκερτσου ειδικά Παρασκευή η Σάββατο θα καταλάβετε για τι κατάσταση μιλάμε.Και σίγουρα συμβαίνει και αλλού όχι μόνο εκεί

  • Γιατι δε βαζουν σαμαρακια;δεν ειναι εθνικη οδος.Γιατι δεν ανοιγουν και το δρομο απο τα τρενα για να αδειασουν τη μεγαλη κυκλοφορια της Ιωνιας;.Η Ιωνιας μετα τη Γκερτσου και την Π.Μελα εχει τη μεγαλυτερη κινηση στην Κοζανη και χωρις ουτε ενα φαναρι.Αλλα ποιοι;Οι ανυπαρκτοι;Μακαρι να ηταν ο Ιωαννιδης δημαρχος.

  • Όχι μόνο είναι κάποιοι που τρέχουν αλλά μερικοί είναι και γονείς, με εξατμίσεις μπουριά!!!

    Και σκέφτεσαι σε ποιους δίνει η φύση τα παιδιά…

  • Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει πολύ κίνηση και τον διασχίζουν πάρα πολλά παιδιά. Πρέπει να βρεθεί μία λύση που να προφυλάσσει τα παιδιά απ’τον κάθε ανεύθυνο που πατάει γκάζι χωρίς να υπολογίζει τίποτα και μετά το μοιραίο επικαλείται την κακια στιγμή.
    Επίσης δεν μπορεί οι διαβάσεις περιμετρικά των σχολείων να είναι δυσδιάκριτες 2 μέρες μετά το βάψιμο. Αλλάξτε μπογιά, τόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσετε πιστοποιημένα για διαβάσεις χρώματα?

  • Μπορούν να τοποθετηθούν και πορτοκαλί φώτα που αναβοσβηνουν στις θέσεις των διαβάσεων στα σχολεία

  • ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ? ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.