O Σύλλογος Μηχανικών Αυτοκίνητων Κοζάνης ο “Άγιος Ιλαρίων” τίμησε τον προστάτη του στο εξωκλήσι του Αγίου Ελευθερίου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

6 Ιουνίου 2022
23:00
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ”Ο ΑΓΙΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ”ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΕΦΈΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΚΚΛΉΣΙ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ ΚΟΖΆΝΗΣ.
Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΆΝΗΣ
Η ΟΒΕΑΜΜΕ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
DIGIPARTS (ΒΕΡΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)
INTERCARS
ΙΑΠΩΝΙΚΉ
ΑΦΟΊ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ
AGIP ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ (ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ/Σ

2 σχόλια

  • Κάποτε πηγαίναμε στη Λαριού.
    Τώρα κανείς δεν ανοίγει τη μονή; κανείς δε ρωτά για τον π. Ιλαρίωνα…

  • Και για τον Ιλαρίωνα ενδιαφέρονται ατομα να ξερετε ολοι σας και για την Μονή αλλά κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να ενδιαφέρονται πιο πολλή ώστε να μην έχει αυτήν την εικόνα εγκατάληψεις που έχει τώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.