Β. Κωνσταντόπουλος: “Αγροτική οδοποιία Τριγωνικού – Αυτή είναι η μοίρα όλων των χωριών. Παρατημένα χωριά. Παρείσακτα για την δημοτική αρχή”

7 Ιουνίου 2022
11:06
Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση του αγροτικού δρόμου που ξεκινάει από το χωριό μας (το Τριγωνικό), δίπλα από την καφετέρια του Τζέλη και οδηγεί σε 2.000 στρέμματα με καλλιέργεια σιτηρών (βλέπε φωτογραφίες). Το τρακτέρ για να περάσει χρειάζεται οι δύο ρόδες να ανεβούν στο πρανές. Για μεγάλο όχημα (π.χ. θεριζοαλωνιστική μηχανή) δεν το συζητάμε καν.
Η κατολίσθηση στον δρόμο έγινε στις αρχές του χρόνου. Ο πρόεδρος του χωριού, ως όφειλε, ενημέρωσε την δημοτική αρχή για το πρόβλημα επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της άμεσης αποκατάστασης, δεδομένου ότι θα ξεκινούσαν η ρίψη λιπασμάτων και οι ραντισμοί των χωραφιών.
Τίποτα δεν έγινε και οι αγρότες του χωριού ταλαιπωρήθηκαν κάνοντας μεγάλες διαδρομές για την εξυπηρέτησή τους. Σήμερα η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.
Ο θερισμός έφθασε, τίποτα δεν έχει γίνει και πρέπει άμεσα η δημοτική αρχή να τρέξει μήπως και προλάβει να κάνει κάτι.
Αυτή είναι η μοίρα όλων των χωριών. Παρατημένα χωριά. Παρείσακτα για την δημοτική αρχή. Χόρτα που ακόμα δεν κόπηκαν, ιατρεία χωρίς καθαρίστρια, νεκροταφεία παρατημένα, και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε.
Υ.Γ. Επισυνάπτονται φωτογραφίες του δρόμου με ημερομηνίες 16-02-2022 και 05-06-2022

6 σχόλια

    • ο κωνσταντόπουλος ήταν δήμαρχος πριν 8 χρόνια! και μάντεψε ποιος ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον οποίο ουσιαστικά παρουσίασε πολιτικά στον κόσμο καθότι ήταν και είναι άφαντος!
      μα τόσο τύφλα πια! εκεί είναι η κατολίσθηση!

      • Ο Κωνσταντόπουλος ήταν δήμαρχος για 3 χρόνια και 8 μήνες.
        Ακολούθησε ο Κοσματόπουλος για 5 χρόνια και τώρα ο Ελευθερίου.

  • Επί δημαρχίας Κωνσταντόπουλου το φαινόμενο αυτό δεν υπήρχε. Πρωτοεμφανίστηκε το 2018 επί Κοσματόπουλου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
    Το πρόβλημα είναι, ότι φαινόμενα θα υπάρχουν, η δημοτική αρχή τι κάνει για λύσει το πρόβλημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.