H ειδικότητα που θα λειτουργήσει για το Δ.ΙΕΚ Γ.Ν ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» για το Εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 είναι ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

7 Ιουνίου 2022
12:05
Κανένα σχόλιο

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ 2712/ Β’/1.06.2022  δημοσιεύθηκε η αριθμ. Γ6α/Γ.Π.23735/24-05-2022 απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας με θέμα «Ορισμός ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν τα Δημόσια  Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, και τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης  (Ι.Ε.Κ.) του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2022- 2023» (ΑΔΑ:ΨΙΖ4465ΦΥΟ-ΤΒ5).

Καθώς και στο ΦΕΚ 2662/ Β /30-05-2022  δημοσιεύθηκε η αριθμ. Κ5/63547/2022 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων  με θέμα «Ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στα Δημόσια ΙΕΚ»

Σύμφωνα με τα προηγούμενα η ειδικότητα που θα λειτουργήσει για το Δ.ΙΕΚ Γ.Ν ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» για το Εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 είναι ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Α΄εξάμηνο  και Γ΄εξάμηνο κατατάξεις

Μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου και την συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις το Δ.ΙΕΚ Γ.Ν ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» θα δεχθεί  15 καταρτιζόμενους μετά από δήλωση και επιλογή αυτών στην ειδικότητα ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Α΄εξάμηνο.

 

 

Εκ της διοικήσεως                                                         H Δ/ΝΤΡΙΑ

 

                                                               Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν.Κοζάνης “Μαμάτσειο”

                                                                       ΚΩΣΤΕΝΙΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ

                                                                

                                                                       Τηλ: 2461352813

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.