Εγκρίθηκε η ΚΥΑ για την ενίσχυση επιχειρήσεων που αφορά στην καταβολή ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης για επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά από τον κορωνοϊό Covid-19 και έχουν υποστεί μεγάλες οικονομικές απώλειες – Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν ιδιωτικές επιχειρήσεις και έχουν την έδρα τους ή υποκαταστήματα στους Νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς.

7 Ιουνίου 2022
18:15

Εγκρίθηκε η Αριθμ. 75244ΕΞ2022 (ΦΕΚ Β΄2760/2-6-2022) Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορά στην καταβολή ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης για επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά από τον κορωνοϊό Covid-19 και έχουν υποστεί μεγάλες οικονομικές απώλειες οι οποίες επιτάθηκαν από τους παγετούς που εκδηλώθηκαν την περίοδο 15/2 – 20/4/2021.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής, συμπεριλαμβανόμενων των ατομικών που είναι υποκείμενες σε ΦΠΑ στις 31/12/2021 και έχουν την έδρα τους ή υποκαταστήματα στους Νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην παρούσα ΚΥΑ και στην ΚΥΑ που θα εκδοθεί μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων που θα γίνει βάσει αυτής.

Την αναγκαιότητα στήριξης των επιχειρήσεων, ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ζήτησα με την Αρ. Πρωτ.: 496/18-11-2021 επιστολή μου προς τον Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Κατά τη φάση προετοιμασίας της παρούσας ΚΥΑ, σε συνεργασία που είχα με τους παραγωγικούς Συνεταιρισμούς, απέστειλαν τα απαραίτητα στοιχεία για την τεκμηρίωση του δίκαιου αιτήματός τους.

4 σχόλια

  • Κύριε Αμανατίδη γιατί μόνο τόσοι λίγοι ΚΑΔ; Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκίνησαν νέο δεύτερο πρόγραμμα στήριξης ρευστότητας covid για όλες τις πληττόμενες επιχειρήσεις. Εδώ που είμαστε πολλαπλάσια πληττόμενοι γιατί δεν ξεκινά;

  • Κ. Αμανατίδη είσαι βουλευτής και μάλιστα για λίγους μήνες ακόμη . Όσο πονηρά και να προσπάθεια να το πας περιφερειάρχης δεν θα βγεις ποτέ ! Απλά δεν τραβάς πολιτικά , αυτό είναι όλο …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.