kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Έχασε, την όρεξη, ο Ευάγγελος…

8 Ιουνίου 2022
04:35

H αλλαγή Αντιδημαρχίας, από εκείνη των Τεχνικών Υπηρεσιών σε αυτή της Πολεοδομίας, όπως αποδεικνύεται, από τα γεγονότα, επηρέασε σε μέγιστο βαθμό τις δραστηριότητες και την όρεξη τού Ε. Σημανδράκου. Εκεί που οι πολίτες γίνονταν αποδέκτες ζητημάτων ακόμη και «για ψύλλου πήδημα»,  η προβολή της αυτοδιοικητικής του δραστηριότητας, το τελευταίο εξάμηνο,  σχεδόν,  εξαφανίστηκε.  Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, την Πέμπτη 19 Μαΐου, βρέθηκε στην Αθήνα, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), για θέματα που αφορούν τον Δήμο Κοζάνης. Μια σχετική ενημέρωση, όσο και να μην τον ενθουσιάζει η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, θα μπορούσε να την παρέχει.

Η Χύτρα

17 σχόλια

  • Το κενό που άφησε ο Σημανδρακος στην αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών είναι φανερό.
    Η κυρία Τουμπουλιδου το μόνο που έκανε ήταν να βάλει 5 γλάστρες στο γραφείο της. Τίποτα άλλο

  • Μαλλον τελείωσε η πολιτική του σταδιοδρομία . Οι υποψηφιότητες με προοοπτικη εκλογής , χωρίς την ευλογία των τριών κομμάτων δύσκολα θα υπάρξουν .
    Και ο σημανδρακος δεν νομίζω να την έχει . Αφού δεν πήρε την ευλογία του Μητσοτάκη την προηγούμενη φορά θα την πάρει τώρα ; Η θα πάρει του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα έχει αρκετούς , από το ΠΑΣΟΚ έφυγε και δεν γύρισε τώρα που θα μπορούσε ;

  • ο σημανδρακος οπως εφυγε την τελευταια μερα απο την περιφερεια ΓΡΕΒΕΝΩΝ το ιδιο θα κανει και με το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ αυτος ειναι θα μου πειτε δεν ηξερες δε ρωταγες οσο για την υποτιθεμενη προεδρια στον ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να τον επιλεξουν κοντος ψαλμος αληλουια

  • Κρατάει χαμηλούς τόνους, ξέρει πολύ καλά ό ίδιος, τα νέα από την Αθήνα στο άμεσο μέλλον για μία θέση που θά συζητηθεί, είναι σέ πολύ καλό δρόμο!!

  • Αν βαρέθηκε να παραιτηθεί και να κοιτάξει το μαγαζί του …Η Πόλη χρειάζεται αντιδήμαρχο ενεργό όχι μόνο ο μισθός…Όσο για την Τομπουλιδου εντελώς ανύπαρκτη έργο 0 καμία άσφαλτο θα δούμε η θα διαλυθούν τα αυτοκίνητα εντελώς???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.