Εργασίες ανακαίνισης σε 5 Παιδικούς Σταθμούς στο Δήμο Βοΐου

8 Ιουνίου 2022
12:23
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας « ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΤΕ» κ. Αναστάσιο Σωχόπουλο, σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 249.985,02 ευρώ που περιλαμβάνει κατασκευαστικές εργασίες στις κτιριακές εγκαταστάσεις των ήδη λειτουργούντων δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Βοΐου.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σιάτιστας, στον 2ο Παιδικό Σταθμό Σιάτιστας, στον Παιδικό Σταθμό Γαλατινής, στον Παιδικό Σταθμό Νεάπολης και στον Παιδικό Σταθμό Τσοτυλίου.

Αναλυτικότερα προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες:

  • Τοποθέτηση αντιολισθηρών δαπέδων και πλακιδίων

  • Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων

  • Εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί των κτιρίων

  • Συντήρηση στέγης στον Παιδικό σταθμό Νεάπολης

  • Τοποθέτηση περίφραξης στον αύλειο χώρο του 1ου Παιδικού Σταθμού Σιάτιστας

  • Τοποθέτηση οργάνων παιδικών χαρών

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.