Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς: Η Πολιτεία οφείλει να  καταβάλλει άμεσα τις αποζημιώσεις για τις ζημιές των καλλιεργειών, που επλήγησαν από τον παγετό του 2021 σε προανθικό στάδιο

9 Ιουνίου 2022
11:43

 

Πέρασαν περίπου 15 μήνες από τον παγετό του 2021, που έπληξε τις καλλιέργειες της περιοχής μας σε προανθικό στάδιο, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης στους παραγωγούς για την καταστροφή που υπέστησαν.  Από τότε υπάρχουν συνεχόμενες διφορούμενες ανακοινώσεις, «γραφειοκρατικά λάθη» και όχι ξεκάθαρες δηλώσεις από αρμοδίους και μη, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να επιτείνουν την απόγνωση των αγροτών μας, που δυστυχώς είναι πλέον μπροστά στο φάσμα οικονομικής καταστροφής.

 Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις και να προχωρήσει το συντομότερο στις πληρωμές, δίνοντας ποσά τα οποία θα ανταποκρίνονται πλήρως στο μέγεθος της ζημίας που έπληξε τον κάθε παραγωγό.

Ο Δήμος Εορδαίας στέκεται αλληλέγγυος στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, στηρίζει και θα υποστηρίξει κάθε διεκδίκηση που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στον πρωτογενή τομέα του τόπου μας.

Τα λόγια περισσεύουν, είναι ώρα πράξεων!

2 σχόλια

  • Κύριε Δήμαρχε όψιμο ενδιαφέρον εκτός και εάν ισχύει κάτι άλλο δείξτε μας γραπτώς τι ενέργειες κάνατε άλλου ίδιες ποικιλίες μέσο πρώιμες αλλα στην περιοχή μας όψιμες έχουμε φωτογραφικό υλικό για την περίοδο της ανθοφορίας ένα είναι βέβαιο η Τοπική Κοινότητα Πύργων είναι πολύ ποιό μπροστά από την Τοπική Κοινότητα που προκρίθηκε στο ανθικό στάδιο πληρώθηκε στον δικό μας Δήμο
    Δεν είδα κύριε Δήμαρχε καμία Ανακοίνωση από την Δημοτική Αρχή
    Περαστικά μας αλλά έρχονται εκλογές ,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.