H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά ενημερώνει: «Διωγμός της ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ από τους οργανισμούς πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων: Χρεώθηκε συνάδελφος με το ποσό των 34.000 ευρώ ενώ ήταν κλειστός»

9 Ιουνίου 2022
14:35

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με πλήρη ασυδοσία και παραβατικότητα, λειτουργούν καθημερινά οι οργανισμοί διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων (ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – Ε.Δ.Ε.Μ. – GEA) , εις βάρος χιλιάδων καταστημάτων του κλάδου μας.

  • Απίστευτο και όμως πραγματικό. Συνάδελφος με κέντρο διασκέδασης χρεώθηκε από την ΕΔΕΜ με το πόσο των 34.362,28 € και για τα έτη 2020-2021, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε τα κέντρα διασκέδασης ήταν κλειστά.
  • Συνάδελφος στην Καβάλα χρεώθηκε με το ποσό των 8.500 € , χωρίς να γνωρίζουν οι οργανισμοί ότι ο συνάδελφος χρησιμοποιούσε μη εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο.
  • Συνάδελφος στην Καλαμάτα χρεώθηκε με το ποσό των 16.411,87 € για το 2021-2022, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα ήταν κλειστός λόγω του Κορωνοϊού.
  • Συνάδελφος με έναρξη της επιχείρησής του το 2020, χρεώνεται για τα έτη 2018-2019, για έτη που δεν υπήρχε.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τελευταία παρατηρείται από την ΕΔΕΜ, να αποστέλλονται  μηνύματα στα κινητά συναδέλφων και τους ζητείται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή συνάδελφοι, απαντήστε τους μονολεκτικά να σας στείλουν εγγράφως τις όποιες απαιτήσεις τους.

Νομιμοποιείστε συνάδελφοι, να ζητήσετε με λεπτομερή τρόπο το ποσό το οποίο σας κοινοποιείται από τους άνω οργανισμούς.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Ένα σχόλιο

  • Καπως πρεπει να βγαλει φραγκα ο αριστος που παριστανει τον πρωθυπουργο. Οτι αρπαξει απο τον καθενα κοροιδιστικα και απατεωνιστικα καλα ειναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.