kozan.gr: “Ποτάμι”, γι’ ακόμη μια φορά, μετά από νεροποντή, ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης, η οδός Παύλου Μελά (Bίντεο)

9 Ιουνίου 2022
15:13

 

“Ποτάμι”, γι’ ακόμη μια φορά, μετά από νεροποντή, ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης, η οδός Παύλου Μελά

5 σχόλια

  • Ε πως να μη γίνει ποτάμι. Αφού η Τουμπουλιδου δεν καθάρισε τα φρεάτια. Μόνο τις γλάστρες που έχει στο γραφείο ποτίζει.

    • Η πολιτική προστασία ειδοποίησε για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα. Όποιος καταλαβαίνει ελληνικά, αντιλαμβάνεται στον όγκο του νερού. Η ταχύτητα με τη οποία απορροφήθηκαν τα νερά μαρτυρούν καθαρά φρεάτια.Μπραβο στους υπαλλήλους της τεχνική υπηρεσίας.

      • Η πολιτική προστασία έστειλε την ενημέρωση δύο ώρες αργότερα από την καταστροφή που προηγήθηκε!!!! Για να καλύψει τον ποπουδακο της. Παρ όλα αυτά δεν νομίζω ότι φτεγανε τα βουλομενα φρεάτια για την όλη κατάσταση .τόσο νερό θέλει έργα σαν τον Κηφισό για να μαζευτούν.απλα να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

    • Και για τα καπάκια των φρεατίων που σηκώθηκαν από τον όγκο του νερού αυτή φταίει. Έπρεπε να βάλει τους υπαλλήλους να κάθονται απο πάνω. Το ότι το νερό της θεομηνίας ήταν υπερβολικά πολύ δε σου πέρασε από το μυαλο; Σκέψου το λίγο και ίσως καταλάβεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.