Αναγνώστης του kozan.gr καταγγέλει μερικά από τα προβλήματα που εντόπισε στην Κοιλάδα Κοζάνης

9 Ιουνίου 2022
20:35

Καλησπέρα είμαι από την κοζανη κ μισή καταγωγή μου από την κοιλάδα κοζανης θα ήθελα να σας κάνω μια καταγγελία …εχθές πήγα στο χωριό το βράδυ να δω τους γονείς μου λοιπόν στο χωριό οι λάμπες απο τις κολόνες τις ΔΕΗ στο δρόμο κ μπροστά στα σπίτια καμένες εδώ κ πάρα πολύ καιρό φοβάσαι να κυκλοφορήσει άνθρωπος αν είναι δυνατόν…τα χόρτα στον έχουν φτάσει να μην μας αφήνουν να δούμε τον δρόμο όλα έχουν αφεθεί λυπάμαι πάρα πολύ γιατί για ακόμη μια φορά ο δήμος δεν είναι πουθενά είναι κρίμα κ ντροπή!

4 σχόλια

  • Αγαπητέ συμπολίτη, υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε πρόεδρος του χωριού. Αυτός είναι υπεύθυνος να ελέγχει και να μεριμνά για τα προβλήματα. Στον δήμο καλώς ή κακώς δεν μπορούν να ξέρουν σε κάθε χωριό ποια λάμπα έχει καεί. Στην Ποντοκώμη έχουμε το πιο άξιο τοπικό συμβούλιο και από τότε που εχει αναλάβει (στο βαθμό που μπορεί και του επιτρέπουν) δεν έχει αφήσει το χωριό ακόμα και για το πιο απλό θέμα. Θέμα προέδρου λοιπόν!

    • Αν ο πρόεδρος είχε το σθένος να ασχοληθεί κ να μην αφήσει το χωριό κ τους κατοίκους στο έλεος πιστεύω δεν θα γινόταν αυτή η ανάρτηση..πες ότι δεν υπάρχει πρόεδρος πρέπει να λυθεί το πρόβλημα όμως..

  • Απαράδεκτος ο πρόεδρος ακαταστασία μεγάλητα έχει αφήσει όλα στο έλεος θα μας φάνε τα χορτα. Στο Δρέπανο ο πρόεδρος είναι πολυ καλός ενδιαφέρεται όταν βγαίνει κάποιος πρεπει να κάνει και κάτι όχι με το που τους δίνουμε εξουσία να το εκμεταλλεύονται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.