H απάντηση της Αντιδημάρχου Eoρδαίας Μαρία Αντωνιάδου στην Α. Τερζοπούλου: “H εις βάρος του προσώπου μου συκοφαντική δυσφήμιση δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ανεκτή.Καλώ την αντιπολίτευση να ανακαλέσει άμεσα και να πάψει να διαδίδει εις βάρος της τιμής και της υπόληψής μου αναληθείς,αβάσιμους και προσβλητικούς ισχυρισμούς”

9 Ιουνίου 2022
22:19
Κανένα σχόλιο
maria_antoniadou

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την αξιωματική αντιπολίτευση που η εμμονή της στην Μαρία Αντωνιάδου αποδεικνύει ένδεια επιχειρημάτων για οτιδήποτε άλλο στα τρία χρόνια της θητείας μας ως δημοτική αρχή.Αν σημαία σας είναι αυτό τότε χαίρομαι διπλά που πιπιλίζετε την ίδια καραμέλα ξανά και ξανά αφού δεν μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο να προσάψετε στην δημοτική αρχή . Μάλιστα το επαναφέρατε δημόσια και την Μ. Εβδομάδα των παθών που ως είθισται αυτήν την εβδομάδα καταλαγιάζουν όποιες αντιπαλότητες , μίση και έχθρες και δεν σας τιμά καθόλου ως κόρη ιερέα . Μιλάτε εσείς για ηθική ; Το επαναφέρετε και πάλι παραμονές μεγάλης γιορτής της ορθοδοξίας!

Το αναφέρετε σαν σκάνδαλο απληστίας . Απληστία είναι να ζητηθεί η βοήθεια σου έτσι ώστε όλα τα σχολεία να λειτουργήσουν κανονικά σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρη με πρωτοφανή δεδομένα ;Τα σχολεία μας κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την συγκυρία με όλο τον ελλιπή εξοπλισμό.

Σκάνδαλο απληστίας είναι που βοηθηθήκαν οι μαθητές μας με την συνδρομή των σχολείων να αντεπεξέλθουν και αυτοί σε αυτήν την συγκυρία με τηλεκπαίδευση ;

Σκάνδαλο είναι που δεν πιέσαμε κανένα σχολείο και διευθυντή να πράξει το αυτονόητο και να ζητήσει βοήθεια μέσα από συνθήκες πίεσης , χρόνου και οικονομικών δυσχερειών ;

Ακόμα και διευθυντής σε σχολείο που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό σας ζήτησε βοήθεια για να ανταπεξέλθει οικονομικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία . Μήπως υποχρεώσαμε και αυτόν και χρηματιστήκαμε ;

Σκάνδαλο απληστίας είναι που τελικά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ . Τα τιμολόγια αγοράς – πώλησης καθώς και οι χρήσεις των 2020-2021 είναι στην διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων . ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μπορούσαν τα σχολεία να ανταπεξέλθουν σε αυτό που τους ζητήθηκε αιφνίδια αι απροετοίμαστα .

Όλες αυτές οι ενέργειες έγιναν φυσικά ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ έως ότου ισορροπηθεί η κατάσταση που βιώσαμε . Άλλωστε δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά όλες αυτές τις διεργασίες που έγιναν και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να προσβάλλουμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που αγωνίζονται να βιοποριστούν με τη σειρά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες .

Όλα αυτά είναι ‘’ Σκάνδαλα απληστίας ‘’ στη χώρα μας και στην πόλη μας , γιατί παρακάμπτοντας την λογική κάποιοι προσδοκούν σε μικροπολιτικά συμφέροντα . Αντί να ρωτήσουν και να ενημερωθούν κυρίως από τους διευθυντές των συνεργαζόμενων σχολείων , αναρτούν δημοσιεύσεις , προσβάλλοντας τον δήμαρχο τους αντίστοιχους αντιδημάρχους και τους διευθυντές των σχολείων .

Οφείλει η μείζων αντιπολίτευση πρώτα να ενημερωθεί και κατόπιν να προβεί σε ανακοινώσεις που στοχοποιούν τους αντίστοιχους αντιδημάρχους και προσβάλλουν βάναυσα τους διευθυντές των σχολείων.

Ουδέποτε εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού για την εξυπηρέτηση ιδίου οφέλους και ειδικότερα για την επιλογή της επιχείρησης μου μεταξύ των άλλων για την προμήθεια σχολικού εξοπλισμού . Αν ήθελα να καταχραστώ οτιδήποτε θα το έκανα με τόσο φανερό τρόπο με νόμιμα παραστατικά;

Αναρωτηθήκατε πως σε λίγο χρονικό διάστημα έγιναν τόσα πολλά στα σχολεία μας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ; Προφανώς με σωστή οικονομική διαχείριση και ορθολογικό καταμερισμό των πόρων . Γιατί σας ενοχλεί αυτό ; Γιατί όλα αυτά δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ; Μην ψάχνετε να βρείτε σκάνδαλα .Για πια κακοδιαχείριση μιλάτε; Ότι έγινε , έγινε για το συμφέρον των παιδιών μας . Σταματήστε συνέχεια να αναμοχλεύετε τα ίδια . Η πόλη αλλάζει , εμπεδώστε το . Πότε στο παρελθόν και μάλιστα σε τόσο αντίξοες συνθήκες δεν έγιναν τόσα πολλά , σε τόσο λίγο χρόνο . Αντί λοιπόν να προχωράμε όλοι μαζί για το καλό και το συμφέρον της πόλης , προβαίνετε σε μικροπολιτικές τακτικές και οφέλη .

Επειδή ωστόσο ουδέποτε θέλησα οι ενέργειες μου να δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις και δυσμενή σχόλια εις βάρος του Δημάρχου , κου Παναγιώτη Πλακεντά και της παράταξης μου που σέβομαι και τιμώ, η επιχείρηση μου, έχει πάψει και δεν θα συμμετέχει στο μέλλον σε αντίστοιχη διαγωνιστική διαδικασία με σκοπό την παροχή προμήθειας εξοπλισμού σε σχολεία .

Σας επιστρέφω τον όρο απληστία γιατί ενώ εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα κέρδος , απεναντίας ζημιώθηκα και αυτό φαίνεται στα εκκαθαριστικά της εφορίας , εσείς κατά τα λεγόμενα σας που έχετε μεγάλη οικονομική επιφάνεια φροντίσατε να επιδοτηθήκατε με ένα μεγάλο ποσό την περίοδο της πανδημίας από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στερώντας το ίσως από κάποια άλλη επιχείρηση που το είχε πραγματικά ανάγκη . Νόμιμο είναι , ηθικό που λέτε εσείς ; Επίσης είναι ηθικό πολύ περισσότερο νόμιμο όταν εσείς στην επιχείρηση σας δεν δίνετε τα ανάλογα παραστατικά και υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε συγγενικά μου πρόσωπα .

Τέλος θέλω να υπενθυμίσω πως σε τόσο λίγο χρόνο φτιάχτηκαν τόσα πολλά για τα παιδιά μας όσα δεν έχουν γίνει τα προηγούμενα 20 και πέραν χρόνια . Πηγαίνετε μια βόλτα σε όλους και δείτε τι ακριβώς έγινε τα τελευταία δυο χρόνια .Φαίνεται καθαρά ότι όλες αυτές οι δημοσιεύσεις περί χρηματισμού και κακοδιαχείρισης γίνονται ακριβώς για να κρύψετε την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ των προηγούμενων χρόνων!

Ξεχνάτε ότι τις αποφάσεις τις υπέγραφαν και μέλη του συνδυασμού σας . Ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ο νόμος ορίζει το θέμα στην αποκεντρωμένη διοίκηση .

Τώρα όσο αφορά το ‘’στο διάολο ‘’ που αναφέρετε μάλλον είναι αποκύημα της φαντασίας σας που μάλλον τον τελευταίο καιρό καλπάζει μη έχοντας σοβαρά , στέρεα και νόμιμα επιχειρήματα Αναφέρετε σε εσάς ;Ακούσατε το ονομά σας;Σας πείραξε αυτό που δεν αναφερόταν σε εσάς και δεν σας πείραξαν τα τόσα που ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο κατά καιρούς;Πιάνεστε από κάτι εντελώς προσωπικό ;Διαψεύδω ΡΗΤΑ ότι δήθεν εκφράστηκα άσχημα για το πρόσωό σας κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.Φαίνεται καθαρά η εμπάθειά και το μένος σας στο πρόσωπό μου.

Κορυφαίος πρώην υπουργός της παράταξης σας δήλωσε ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό , ειδάλλως γιατί να υπάρχουν νόμοι ;

Φαίνεται καθαρά οι τάσεις ρεβανσισμού που έχετε στο πρόσωπο μου δεν σας έκανα την χάρη να είμαι μαζί σας υποψήφια στης δημοτικές εκλογές του 2019 αφού στείλατε λυτούς και δεμένους με καθημερινές οχλήσεις και τηλέφωνα .

Ωστόσο η εις βάρος του προσώπου μου συκοφαντική δυσφήμιση δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ανεκτή. Καλώ την αντιπολίτευση να ανακαλέσει άμεσα και να πάψει να διαδίδει εις βάρος της τιμής και της υπόληψής μου αναληθείς,αβάσιμους και προσβλητικούς ισχυρισμούς.

Επιφυλάσσομαι σε αυτές τις άκρως συκοφαντικές δημοσιεύσεις προς το πρόσωπο μου και την επιχείρηση μου να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου . Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη .

Πτολεμαίδα 9-06-2022

Η Αντιδήμαρχος

Μαρία Αντωνιάδου