Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Δουγαλής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης

9 Ιουνίου 2022
22:17

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Δουγαλής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την άμεση και αποτελεσματική της παρέμβαση στην απάντληση της κεντρικής πλατείας της πόλης της Κοζάνης, κατά τη διάρκεια της σημερινής έντονης καταιγίδας.

5 σχόλια

  • Πωλειτηκι για σεμινάριο. Ο Δουγαλης αντί του προλαμβάνει αρέσκεται στας ευχαριστίας. Ε ναι τα κάναμε μούσκεμα – ούτε λόγος για τα φρεάτια που μέσα αν τα ανοίξουν θα βρούνε τον Ταρζάν την Τζέιν και όλη τη ζούγκλα του μογλι.
    Ο Προεδράρας της κοινότητας μετά το κράξιμο έχει εξαφανιστεί – όχι ότι υπήρχε και νωρίτερα.
    Ο Δήμαρχος είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει έβρεξε.
    Κοζάνη 2022 για τον αρτοποιό της καρδιάς μας.
    Όλα καλά. Πέρα βρέχει.

  • Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει θράσος ο αντιδήμαρχος, ολα πλυμηρα ήταν στην Κοζάνη και αυτός λέει ευχαριστώ στην πυροσβεστική που καλα έκανε και άδειασε την πλατεία
    Κύριε δουγαλη δεν είμαστε πρόβατα

  • Ευτυχώς σας ξελάσπωσε η πυροσβεστική αφού η υπηρεσίες του δήμου είναι ανύπαρκτες σαν τον δήμαρχο.
    Γιαυτό αν έχεις λίγο τσίπα πρωί πρωί παραιτήσου δεν κάνεις για αυτή την δουλειά.

    • Που ρα; Δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο με αυτούς. Μέχρι τελευταία στιγμή θα είναι στα καθήκοντά.
      Ο μόνος που θα τους είχε στείλει εκτός δημάρχου θα ήταν ο δήμαρχος Παγουνης και ο δήμαρχος Παπαγιάννης. Οι υπόλοιποι έκαναν δημόσιες σχέσεις – όπως ένα παιδάκι σε μια καφετέρια.

  • Και σήμερα ξαναγεμισε…
    Πρώτη προτεραιότητα ήταν η γούβα της πλατείας και όχι οι περιουσίες των πολιτών;;
    Αυτό ήταν που μου χτυπάει πολύ άσχημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.