kozan.gr: Tα αποτελέσματα της προκήρυξης ΣΟΧ1/2022 της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (8μηνα)

9 Ιουνίου 2022
23:18

 

Tα αποτελέσματα της προκήρυξης ΣΟΧ1/2022 της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (8μηνα).

 

Κλικ εδώ

4 σχόλια

    • Τι να κανουμε ρε φιλε. Παρακαλουσατε να γινει ιδιωτικη η δεη. Εγινε! Παρακαλουσατε να κλεισει. Θα κλεισει! Εσενα το μυαλο σου ακομη κολλησε στα οχταμηνα; Δλδ ενας που εχει πραγματικη αναγκη απο δουλεια περιμενει τα οχταμηνα; Τι να πω!

    • Ποια ανεργια? Τα βυσματα πες καλυτερα φιλε
      και αυτη η αιωνια εντοπιοτητα που πρεπει εσαει να παιρνουν για δουλεια ολο τον Κομανο την Μαυροπηγη το Προαστιο και γενικοτερα προς τα κει ολα αυτα τα χωρια. Η Πτολεμαιδα οπως παντα στην απ’εξω.

      Το ιδιο γελοιο επειχηρημα επειδη μας γκρεμισαν τα σπιτια πρεπει να μας παιρνετε για δουλεια μονο εμας και οι αλλοι ας κααααααααθονται δεν μας νοιαζει. Εν τω μεταξυ τοσα χρονια εχουν παρει επιδοματα επιδοτησεις σπιτια τους πηραν τους ξαναπηραν στην δουλεια… και ακομα εκει προταιρεοτητα σου λεει εμεις.
      Λες και οι υπολοιποι που ειναι απο Πτολ/δα η τριγυρω περιοχες δεν εχουν αναγκη απο δουλεια.
      Οσο θα υπαρχει αυτο το ηλιθιο συστηματακι μην περιμενεις να μπεις να εργαστεις ακομα και αν εχεις το καταλληλο πτυχιο για την καταλληλη θεση. Η μονη λυση ειναι να πεσει κανα τηλεφωνακι απο κανα βουλευτη και να μπεις στο ετσι.
      Αλλιως αν περιμενεις με τον ΑΣΕΠ και με τον σταυρο στο χερι χαιρετα μου τον πλατανο οι ιδιοι και οι ιδιοι θα μπαινουν παντα.

  • Δεν βρίσκω το όνομα μου ούτε στους επιτυχόντες ούτε στους μη τι έγινε ;
    Εξαφάνισαν την αίτηση μου;Δικαίωμα ένστασης έχω;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.