kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: O Γρηγόρης πλήρωσε χωρίς να έχει την αρμοδιότητα του ταμία και χωρίς να γνωρίζει το Δ.Σ.

10 Ιουνίου 2022
19:22

Είναι να απορεί κανείς για το πως ο Γ. Τζουμερκιώτης διαχειρίστηκε, με τόση προχειρότητα, ελαφρότητα ή αφέλεια (θα πρέπει να μας το εξηγήσει ο ίδιος), ένα διαχειριστικό ζήτημα πληρωμής στην ΕΠΣ Κοζάνης, που, από τα στοιχεία, φαίνεται να τον εκθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η ΕΠΣ Κοζάνης, του ζητά να επιστρέψει  στο ταμείο της το ποσό των 333.30 ευρώ που έγινε πράξη, παράνομα (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται), στις 26-06-2021,  διότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπήρχε νέο Δ.Σ. (ο Γ. Τζουμερκιώτης δεν ήταν πλέον ταμίας αλλά μέλος του Δ.Σ.) και δεν είχε ενημερωθεί ούτε ο πρόεδρος ούτε τα μέλη του Δ.Σ., για την πράξη αυτή πληρωμής που εκτέλεσε ο ίδιος (ως πρώην ταμίας) σε άλλο πρόσωπο. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΠΣ, με ημερομηνία 6/6/2022, εάν το παραπάνω ποσό δεν κατατεθεί η διοίκηση της ΕΠΣ θα προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τώρα πως ο έμπειρος Γρηγόρης ενήργησε ως ταμίας, εν αγνοία των υπολοίπων, σε χρονική στιγμή που δεν διέθετε τη συγκεκριμένη ιδιότητα (του ταμία), είναι ένα εύλογο ερώτημα που πρέπει κι οφείλει να απαντήσει. Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα Γρηγόρη μου. Επειδή τυγχάνεις κι αυτοδιοικητικός και μάλιστα Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, όπου κι εκεί υπάρχει Δ.Σ., θα έπρεπε αυτά τα στοιχειώδη να τα γνωρίζεις. Γιατί να δίνεις αφορμές σε κακόβουλους να σκεφτούν ή να πουν το οτιδήποτε για σένα; Αναμένουμε τις απαντήσεις σου με ενδιαφέρον.

 

Η Χύτρα

 

10 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.